Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
03 oktober 2023

Even kennismaken: dit zijn Alwin, Anne en Famke. Samen vormen ze het Inside Sales team van Kooi Benelux. Door te stellen dat ze de sales managers in het veld ondersteunen doe je ze echt tekort. De drie zijn alleskunners en manusjes van alles tegelijk. En de Haarlemmerolie die Kooi Benelux soepel laat draaien.

“Laatst belde iemand die zijn kat kwijt was. Hij vermoedde dat het dier een bouwplaats op was gelopen. Of wij onze camera even uit konden zetten zodat hij zijn kat kon zoeken,” begint Famke haar anekdote. “Bij hoge uitzondering heeft de meldkamer toen het systeem stopgezet. Maar de centralist bleef de man natuurlijk wel nauwgezet volgen. De kat werd uiteindelijk gevonden.”

Extra service

En zo is geen dag gelijk voor team Inside Sales Benelux. Neem nu Alwin. Als project administrator staat hij de projectmanagers bij in hun contact met klanten. “Ik stel de dagelijkse rapportages op, beheer de contracten, meld camera’s aan en af en bezoek geregeld klanten op locatie. Of ik plaats UFO’s als dat zo uitkomt.” Zo zorgt Alwin ervoor dat de klant nét dat extra beetje service ervaart.

 

Allemaal gelijk

Waar mogelijk helpt Alwin ook Anne en Famke bij hun werkzaamheden. Famke: “Anne en ik verzorgen de inkomende stroom aan informatie van klanten. We ondersteunen de sales managers bij hun werk, ook als ze onderweg zijn. Verder stellen we offertes op en beantwoorden alle vragen die klanten hebben. Tenslotte lossen we problemen op als die ontstaan.” Anne vult haar collega aan: “Toen ik hier nog geen dag was, zag ik het al: je bent de spin in het web. Het zit in mijn aard om mensen te helpen. Nou, dat kan hier! Iedereen is ook gelijk aan elkaar. Er is natuurlijk verschil in functie maar als mens zijn we allemaal gelijk.”

Op de foto (v.l.n.r): Alwin, Anne en Famke.

DSC 0364 11Zon

Bijzondere verzoekjes 

Voor alle drie geldt dat geen dag bij Kooi gelijk is. Alwin: “Laatst kreeg ik een telefoontje: in de Eemshaven waren bij een bedrijf alle vaste bewakingscamera’s uitgevallen. Met bloedspoed heb ik toen 10 UFO’s geregeld en gezorgd dat ze dezelfde dag al online waren.”

Teamgeest

Never a dull moment bij Team Benelux dus. Waar alles draait om teamgeest. Famke: “Ik krijg een boost als we met elkaar een klus oppakken en iedereen elkaar helpt. Je hoeft ook nooit bang te zijn dat het niet lukt, want je lost het altijd samen wel op.” Dat herkent Anne meteen:  “Als een sales collega een grote opdracht binnenhaalt, dan zijn we met elkaar blij. Je heb hier allemaal een rol in gehad.”

 

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.