Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Gratis offerte
Bart -
07 juli 2022

Kooi Security France SAS heeft Asen Mokrani benoemd tot nieuwe Managing Director (MD). Hij neemt de functie over van Marc Stan, die verantwoordelijk was voor de groei van Kooi in Frankrijk. Marc Stan verliet Kooi om nieuwe professionele uitdagingen aan te gaan. De komst van Asen Mokrani completeert het Franse team van directeuren, dat verder bestaat uit Jean-Philippe Chassot (commercieel directeur), en Yohann Alart (operationeel directeur).

Asen Mokrani heeft een rijke ervaring in bedrijfsmanagement en groeistrategie. Hij werkte meer dan 22 jaar bij internationale bedrijven die diensten en technologie leveren aan industriële klanten. Meest recent leidde hij de Business Growth Strategy van GE Measurement & Controls en daarna Baker Hughes Digital Solutions in heel Europa. Hij was de voorbije jaren ook Managing Director van de Franse juridische entiteit.

Grutsk

Mokrani trad in dienst bij KOOI Security France SAS als Country Director Frankrijk in januari 2022. Hij werd benoemd tot General Manager begin mei, na zijn succesvolle CNAPS accreditatie. Asen is zeer GRUTSK om leiding te geven aan het dynamische en enthousiaste Franse team.

Photo Asen

Ambitie

Zijn missie bij KOOI is om het merk stevig neer te zetten in Frankrijk, en door te groeien naar de Champions League op het gebied van tijdelijke mobiele surveillancediensten. Kooi heeft de ambitie om Europees marktleider te worden.