Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
18 november 2021

Kooi maakt zijn dienstverlening voor camerabeveiliging nóg beter met de 247kooi App als toevoeging. Klanten profiteren van diverse handige functies, waaronder de mogelijkheid om dag en nacht mee te kijken met de camera units.

Enkele maanden na de introductie wordt de app al gebruikt door een groot aantal klanten, waaronder Van Vulpen. Waarom is de app een succes en wat zijn de belangrijkste functies? We vertellen het in deze blog.

Eenvoudig tijden aanpassen

Van Vulpen is een specialist op het gebied van aanleggen, onderhouden en vervangen van onder meer kabels en leidingen. Op de werkdepots van het bedrijf zijn vaak kostbare kabels, boorstellingen en talloze materialen gestald.

De projecten die Van Vulpen uitvoert vragen om flexibiliteit op het gebied van camerabeveiliging. Het komt daarbij goed uit dat de 247kooi App het mogelijk maakt om eenvoudig in te stellen wanneer camera units actief moeten zijn. Chantal Baan van Van Vulpen onderschrijft dit: “We hoeven niet meer te bellen, maar kunnen razendsnel in de app de tijden per camera instellen. Een uitstekende toevoeging, want zo kunnen we snel schakelen”, legt ze uit. Goed om te weten: de app is beschikbaar voor iOS (iPhone, iPad) en Android. Daarnaast is er een desktop versie.

Voordelen gebruik 247kooi app
  • Altijd en overal toegang tot de beveiliging van uw projectlocaties
  • Meekijken met actuele camerabeelden
  • Eenvoudig aanpassen van uw beveiligingstijden
  • Overzicht van rapportages in uw persoonlijke inbox

Altijd overzicht van cameraposities

De camera’s van Kooi zijn uitermate geschikt voor het beveiligen van de werkdepots die Van Vulpen op bouwlocaties heeft. “We willen altijd precies weten waar de camera’s staan en waar eventueel extra units nodig zijn”, vertelt Baan.

Het komt haar dan ook goed uit dat alle camera units perfect zichtbaar zijn op een kaart in de app: “We kunnen precies zien waar elke camera staat. Elke UFO (Unit For Observation, camera unit) heeft een nummer, wat het ook makkelijk maakt om een verplaatsing aan te vragen. We ervaren dat aanpassingen snel en vakkundig uitgevoerd worden door Kooi.” Uiteraard worden de functies van de camera units goed gecontroleerd door het Kooi Alarm Center, zodat een betrouwbare werking van de units gegarandeerd is.

Overal ter wereld meekijken

Een duidelijk overzicht van alle camera units en de mogelijkheid om zelf tijden in te stellen maken van de 247kooi App direct al een succes. Maar er is meer: klanten kunnen namelijk ook meekijken met de camerabeelden. Een perfecte functie voor betrokken ondernemers en werknemers, die graag zicht hebben op hun bezittingen.

“Onze medewerkers waarderen het zeer dat ze altijd kunnen zien wat de stand van zaken op een depot is”, onderschrijft Baan.

Rapportages snel inzichtelijk

De 247kooi App maakt de dienstverlening van Kooi nog aantrekkelijker. Maar wat als er een incident plaatsvindt? Alle camera units zijn uitgerust met een sirene en luidspreker. In 99% van de gevallen volstaat het gebruik hiervan om indringers te verjagen.

Natuurlijk schakelt het Kooi Alarm Center de politie in als dat nodig is. Na afloop van een incident volgt er spoedig een rapportage in de inbox van de 247kooi App, zodat de klant altijd op de hoogte is.

Download nu de 247kooi App voor iOS of Android