Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Pieter Klaas -
12 april 2024

In een wereld waarin veiligheid en beveiliging steeds belangrijker worden, is het voor bedrijven noodzakelijk om maatregelen te nemen om hun eigendommen en werknemers te beschermen. Tijdelijke mobiele camerabewaking mét de customer portal blijkt hierbij een zeer effectieve combinatie.  

Met functies zoals het aanpassen van bewakingstijden en live view, stelt de klantenportaal bedrijven in staat om hun beveiligingsbehoeften efficiënt en effectief te beheren.

 

Veiligheid

Door gebruik te maken van de portaal kunnen bedrijven niet alleen hun eigendommen monitoren, maar ook de veiligheid van hun werknemers verbeteren. Het vermogen om risicovolle activiteiten snel te detecteren en hierop te reageren, vermindert het risico op veiligheidsincidenten.

 

Live view

Real-time meekijken met beveiligingsbeelden is van onschatbare waarde voor bedrijven die tijdelijke camerabewaking gebruiken. Met het customer portal kunnen gebruikers, waar ze zich ook bevinden, live meekijken met wat er op hun locatie gebeurt. Dirk de Jong, Manager Product Development: “Klanten gebruiken live view bijvoorbeeld om de voortgang van het project op de voet te volgen. Er kan op afstand gekeken worden wanneer er bijvoorbeeld een transport met goederen aankomt. “Kortom: mogelijkheden te over. Of het nu gaat om het monitoren van verdachte activiteiten, het reageren op situaties of gewoon om gemoedsrust te hebben.

 

Laptop Screen

Flexibele bewakingstijden

Bouwplaatsen, evenementen en andere tijdelijke locaties hebben vaak wisselende bewakingstijden nodig. Dit hangt af van verschillende factoren zoals werkschema's, duur van de evenementen en risiconiveaus. Dankzij de Customer Portal kunnen gebruikers de bewakingstijden simpel zelf aanpassen. Zo houden ze maximale controle over de beveiliging van hun locatie. Of het nu gaat om het verhogen van bewaking tijdens drukke periodes of het verminderen van bewaking na werktijd, de flexibiliteit van het portaal zorgt voor een efficiënte beveiligingsoplossing.

 

Dirk: “Het Customer Portal biedt gewoon een waardevolle toevoeging van onze tijdelijke camerasystemen met handige functionaliteiten waar de klant écht iets aan heeft.”