Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
06 juli 2022

Ze is de vriendelijke stem voor iedereen die het centrale nummer 088-247 5610 belt: Mabel van Inside Sales Benelux. “Ik ondersteun de sales managers bij hun werkzaamheden. Zo maak ik de offertes op, heb nauw contact met de planning voor de levering of de pick up van de UFO’s en RED’s in het veld. Ook is er veel contact met andere afdelingen zoals finance en zelfs marketing. Ik ben dus écht de spin in het web.”

Iedere aangevraagde offerte door mogelijk nieuwe klanten of bestaande wordt door Mabel opgemaakt. De sales manager geeft dan aan om welke systemen en periode het gaat, waar de camera naartoe moet en welke huurprijs is afgesproken. “Vanaf dat moment ben ik de vaste contactpersoon met de klant. Ik help hem of haar met alle vragen of zet deze door naar de salesmanager. Als er onverlaten op het terrein zijn vastgelegd wil men ook nog wel eens overleggen. Dan breng ik ze in contact met de meldkamer. Soms is er iets gebeurd op de bouwplaats en wil men gewoon even checken of het binnen het detectiebereik valt. Dat zoek ik dan uit.”

Apart

Ook derden met allerhande vragen krijgen Mabel aan de lijn. Ze is dus met recht het visitekaartje van Kooi. Naast de vele reguliere verzoeken voor de beveiliging van bouwplaatsen, infraprojecten of wind- en solarparken, komen er soms ook aparte verzoeken bij Mabel binnen. “Laatst wilde iemand een stuk weiland laten beveiligen. De man had er bijzonder waardevolle dieren lopen en het stuk land was redelijk afgelegen. In de zomerperiode beveiligen we soms nog wel es festivalterreinen. Maar dan niet hele terrein maar gericht de DJ-stand met de dure apparatuur of de foodtrucks. Zo is er eigenlijk geen dag gelijk.” 

DSC 0131

Hectiek

Over de vraag wat het werk voor Mabel zo leuk maakt, hoeft ze niet lang na te denken. “De hectiek. Er gebeurt heel veel op een dag en daarbij heb je ook best veel verantwoordelijkheid. Je plaatst de orders en alles moet goed geregistreerd worden. Maar het vele klantcontact, dat geeft me wel de meeste energie.”