Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
08 juni 2022

Met een detectiebereik van wel 100 meter is de UFO Pro speciaal ontwikkeld om grotere bouwplaatsen te beveiligen. “Met de komst van de UFO Pro komen we tegemoet aan de vraag van onze klanten om hoogwaardige units met een groot detectiebereik waarbij flexibiliteit oftewel het snel afstellen van de camera’s belangrijk is,” aldus Country Manager Sales Benelux Niels van der Meulen.

De Pro is naast de UFO Prime, UFO Go, UFO Medium en de UFO Large de zesde  Unit For Observation waarmee Kooi de markt betreedt. Als de camera is aangesloten op een vaste stroomaansluiting, in de hoek van een bouwplaats wordt geïnstalleerd en tot de maximale hoogte van zes meter wordt uitgeschoven, heeft de UFO Pro een detectiebereik van wel 100 meter. De PRO beschikt ook over drie camera’s die ieder afzonderlijk kunnen worden afgesteld. Tenslotte beschikt de Pro ook over GPS tracking waardoor altijd de exacte locatie van de unit is te achterhalen.

Directe actie met sirene en spraakbericht

Net als bij alle andere UFO-producten worden ook bij de Pro alle verdachte bewegingen opgemerkt met een geïntegreerd camera-en detectiesysteem dat voorzien is van een krachtige ‘deep learning algoritme’ (AI). De camera-unit beschikt uiteraard ook over een sirene en een spraakbericht, waarmee vanuit het Kooi Alarm Center direct actie wordt ondernomen bij ongewenste situaties.

Op de foto: de UFO Pro is vooral geschikt voor grotere bouwplaatsen of uitgestrekte terreinen.

2 Min (1)

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar de UFO Pro? Kijk dan voor de specificaties op de UFO Pro productpagina