Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
17 november 2023

“Iedere kans om te schieten moet je benutten.” Ex-tophandballer Mike Roumen heeft zo zijn sport-benadering meegenomen naar Kooi. Als sales manager voor de bouw is hij vastberaden om de Units For Observation (UFO) in het zuiden des lands alom bekend te maken. “De wedstrijd is pas afgelopen bij het laatste fluitsignaal,” aldus de goedlachse Limburger.

Een vermaledijde kruisbandblessure bracht een sportloopbaan vroegtijdig tot stilstand. Tot dan was Mike hard op weg een vaste waarde te worden bij eredivisionist Bevo uit Panningen. Er volgde een studie Sportkunde in Nijmegen waarna hij het maatschappelijke pad verkoos als sales manager Bouw bij Kooi. “Mijn familie komt uit de bouw,” begint Mike. “Dat trok me altijd al enorm. Zo ben ik in Team Bouw voor het zuiden terechtgekomen.” Nu strekt zijn werkgebied zich uit van Limburg tot Gelderland en van Enschede tot Breda.”

Bijzonder in het meedenken

Met zijn vrolijke voorkomen komt Mike gemakkelijk binnen bij bouwbedrijven en bouwplaatsen. Ook de zachte G doet wonderen. “Ik wil altijd de eerlijke, passende oplossing vinden en niet koste wat kost handel drijven. Ik wil meedenken,” legt Mike uit. Hij noemt een voorbeeld. “Als ik op een bouwplaats ben waar een toegangsweg kan worden afgesloten met een betonblok, zal ik niet adviseren om daar ook nog eens een camera neer te zetten. Dat is dan niet nodig. Op deze manier meedenken maakt ons denk ik wel bijzonder.”

Bekendheid groeit

Dat de bouwbedrijven deze houding inmiddels beginnen te waarderen, merkt Mike ook langzamerhand. “Het van oorsprong Friese Kooi is in het zuiden nog niet zo bekend als in het noorden maar dat is juist de drive bij mij om dát te veranderen. En ik zie het nu al kantelen. Steeds meer bouwbedrijven raken overtuigd van onze camerasystemen en ook het team collega’s blijft zich uitbreiden.”

 

 

 

Op de foto: Mike (rechts) met een klant op de bouwplaats in Schaarsbergen.

15 11Zon (1) (1)

Iemand met ambitie 

Eerlijk en persoonlijk. Daar zal men Mike aan herkennen. “Uiteindelijk komt het aan op de relatie,” licht hij toe. “Iemand komt altijd van iemand en niet van iets,” klinkt het bijna filosofisch. En iemand met ambitie mag Mike ook altijd bellen, want Kooi blijft maar groeien. “Als je bij een wat groter familiebedrijf wilt werken, in een internationale omgeving, dan is dit een unieke kans. Iedereen kent iedereen en je wordt altijd hartelijk onthaald.” Een bijna zuidelijke laagdrempeligheid en gastvrijheid dus...

Laat ons contact met je opnemen

Mike 1
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.