Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
12 oktober 2022

Ze studeerde leisure management in Breda maar vindt zichzelf nu terug als Junior Financial Controller bij Kooi VidéosurveiIlance. In Frankrijk dus. “Vooral qua persoonlijkheid ben ik echt gegroeid,” concludeert Ilse ten Have. “Naast vaker ‘nee’ zeggen leer ik vooral om de groei van Kooi Frankrijk in goede banen te leiden.”

De liefde bracht Ilse (39) bijna twintig jaar geleden naar Frankrijk. “Ik was een 20-jarige student die er een jaartje tussenuit wilde. In de winter ben ik naar de bergen getrokken en daar ontmoette ik mijn Bretonse vriend. Thuis heb ik mijn studie afgemaakt en ben naar Lorient vertrokken. Ik was nog nooit in Bretagne geweest maar eenmaal gearriveerd ben ik nooit meer weggeweest.” Omdat ze nog maar enkel ‘schoolfrans’ spreekt gaat Ilse eerst aan de slag in de horeca. Bestellingen opnemen, vragen of alles naar wens is en afrekenen doet haar Franse spreekvaardigheid duidelijk goed. “Ik kon bij de firma Hillrom aan de slag. Een ziekenhuisbeddenfabrikant. Negen jaar lang heb ik vanuit Frankrijk de klantenservice voor de Nederlandse markt bediend,” blikt ze terug. 

Knoop
Toen kwam Kooi voorbij. Ilse was wel toe aan nieuwe stap. “Het enthousiasme waarmee ze het bedrijf verkochten maakte me blij. Kooi is innovatief, jong en dynamisch én groeide snel. Daar liep ik wel warm voor.” De beslissing om over te stappen naar Kooi leverde hier en daar gefronste wenkbrauwen op. Ilse: “Hillrom was een groot bedrijf met status, dus niet iedereen begreep de stap. Bovendien blijven werknemers in Frankrijk vaak heel lang verbonden en trouw aan hun werkgever. In Nederland is dat minder het geval. Ik dacht: als ik het niet doe krijg ik er spijt van.”

Voldoening

Nu werkt Ilse al weer drie jaar onder de vleugels van Kooi. Opvallend is wel haar functie die ver af staat van haar genoten opleiding: Junior Financial Controller. Tijdens de corona-lockdown volgde ze een studie voor accountancy. “Ik analyseer nu de maandcijfers, doe de facturatie en regel de betalingen aan leveranciers. Het is heel gevarieerd,” zegt ze. “En ik leer elke dag nog bij. Je ziet de veranderingen onder je ogen plaatsvinden en dat geeft me veel voldoening.”

Photo Ilse Ten Have

Bonus

Dat ze daarbij nog dagelijks contact heeft met de ‘Kooi-lega’s in Nederland waardoor ze toch ook nog wat van het moederland meekrijgt, vindt Ilse een bonus. Een bonus naast de persoonlijke groei die ze merkbaar heeft doorgemaakt. “Qua persoonlijkheid ben ik zeker gegroeid,” analyseert ze. “Ik leer beter ‘nee’ te zeggen maar leer ook om de groei van Kooi France in goede banen te leiden. Toen ik begon was ik de 15e medewerker hier, nu is het alweer twee keer zo groot. Dat maak je niet in elk bedrijf mee.”