Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
26 mei 2021

Kooi opent in mei 2021 een nieuwe vestiging dichtbij Wenen, Oostenrijk. Hiermee heeft Kooi 13 kantoorlocaties in 6 verschillende Europese landen. “Met de opening van het nieuwe kantoor hebben we een betere toegang tot Oost- en Zuid-Europa. Hier zien we veel kansen voor onze innovatieve producten op het gebied van tijdelijke mobiele camerabeveiliging. Dit past bij onze strategie, waarmee we inzetten op het veroveren van Europa”, aldus Frank Käferböck, CEO Austria.

Voorkomen van materiële en immateriële schade

Op de locatie in Oostenrijk staan ontwikkeling en innovatie, productie en het bieden van de kwaliteitsservice van Kooi centraal. Kooi is specialist op het gebied van tijdelijke mobiele camerabeveiliging en broeidetectie. Op dit moment is het bedrijf actief in 22 Europese landen, met meer dan 2.200 eigen camerasystemen. Käferbock: “We hebben twee typen innovatieve producten. De Unit For Observation (UFO), een state-of-the-art camerasysteem waarmee we onder andere wind- en zonneparken, bouwplaatsen en panden beveiligen.” Dit type locaties valt regelmatig ten prooi aan diefstal en vandalisme. “Onze systemen signaleren ongewenste bezoekers. Met behulp van een sirene en spraakbericht zijn we in staat ongeveer 99% van de indringers te verjagen. Hiermee voorkomen we veel materiële en immateriële schade.”

Frank Käferböck CEO Kooi Oostenrijk

Het tweede type product is de RED: “RED staat voor Rising Early Detection. Dit is een thermografische camera die niet normale temperatuurstijgingen detecteert in de afval- en recyclingbranche. Hiermee wordt broei snel gesignaleerd en kan gepaste actie ondernomen worden.” De technische ontwikkelingen omtrent deze producten volgen elkaar in rap tempo op. “In Oostenrijk hebben we veel technische kennis. Daarom staat op deze vestiging productontwikkeling en innovatie centraal.”

Frank Käferböck CEO Kooi Oostenrijk

Ook geschikt voor afgelegen locaties

De producten van Kooi kunnen op elk terrein worden ingezet. “Juist ook voor afgelegen locaties zijn onze systemen uitermate geschikt”, vertelt Käferböck. “We hebben diverse accessoires, waarmee we op een duurzame manier de systemen van stroom voorzien waar dat niet voorhanden is.”

Tegelijkertijd met de opening van het nieuwe kantoor, lanceert Kooi een website in Oostenrijk. “Het is belangrijk dat we goed vindbaar zijn. Daarom zijn we blij dat we ook een nieuwe website lanceren. Bovendien kunnen klanten gebruik maken van onze, in eigen beheer ontwikkelde, 24/7 Kooi App. Deze app is beschikbaar in verschillende talen, biedt de klant een handig overzicht van alle projecten en de bijbehorende camera’s en zorgt ervoor dat klanten snel en eenvoudig beveiligingstijden kunnen wijzigen."