Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
01 februari 2024

De naamgever van het nieuwste, mooiste en meest duurzame stadion van Nederland is bekend: Kooi Camerabewaking uit Drachten. Het nieuwe Cambuur stadion, waarvan de oplevering nog steeds gepland staat voor augustus 2024, zal dus vanaf heden en voor de komende tien seizoenen het ‘Kooi Stadion’ heten.  

Oprichter en voormalig CEO Pieter Kooi verkocht onlangs grotendeels zijn aandelen in het bedrijf. Dat het stadion straks de naam van zijn onderneming zal dragen kan dan ook gezien worden als een geschenk van hem aan Kooi Camerabewaking. 

Maar hier blijft het niet bij. Naast de naamgeving van het nieuwe stadion zijn de volksclub uit Leeuwarden en de Europese marktleider op het gebied van camerabewaking ook voornemens om samen te gaan werken op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en educatie. 

Bijdragen aan groei

Kooi Camerabewaking is natuurlijk zeer verguld met de geste van haar oprichter: “Het is werkelijk fantastisch dat ons merk straks schittert op dit duurzame stadion. Iets waar we heel GRUTSK! op zijn. Wat ons vooral aanspreekt, is dat we met dit prachtige cadeau van Pieter echt kunnen bijdragen aan sportieve, maatschappelijke en zakelijke groei,” aldus Michiel Huitema, Managing Director Kooi Benelux.

 

 

 

 

 

Op de foto: Ard de Graaf (links) en Pieter Kooi (rechts)

Pieter Kooi En Ard De Graaf Van Cambuur

Zeer erkentelijk

Het zijn woorden die Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, alleen maar kan onderschrijven. “Pieter is een geslaagde ondernemer uit de eigen regio en nauw betrokken bij onze club. De naamgeving van het stadion is voor ons een nieuwe positie en die vul je het liefst in met iemand die je zelf goed kent, die de club een warm hart toedraagt en ook nog eens uit de buurt komt. Daar zijn we hem zeer erkentelijk voor en het is weer een belangrijke volgende stap naar de oplevering van het nieuwe stadion.” 

Afbeelding3

Over Kooi Camerabewaking

In december 2010 ziet Kooi  het levenslicht en onder leiding van Pieter Kooi groeide het bedrijf al snel uit tot een grote speler op het gebied van camerabewaking in Europa. Anno 2024 zetten dagelijks zo’n 250 medewerkers zich in voor de beste tijdelijke camerabeveiliging en broeidetectie. Kooi Camerabewaking is inmiddels actief in 25 Europese landen en heeft al meer dan 36.000 sites in binnen en buitenland beveiligd. 

Over het Kooi Stadion

Van Oost naar West. Van het Cambuurplein naar het Elfstedenpark. Maar vooral ook naar een stadion dat past bij de ambities van SC Cambuur om een stabiele Eredivisionist te worden en waarbij supporters en sponsoren de club zo optimaal mogelijk beleven en er tweewekelijks een unieke middag of avond uit van kunnen maken.

 

Geen standaard voetbal-arena

Het belangrijkste uitgangspunt bij de totstandkoming van het nieuwe Cambuur Stadion was dat het niet een standaard stadion moet worden, die zijn er inmiddels al genoeg, maar een écht voetbalstadion dat recht doet aan de historie en beleving van de Leeuwarder volksclub. Om dit te waarborgen is een stadionadviescommissie in het leven geroepen, bestaande uit een twintigtal supporters en sponsoren uit alle geledingen, die als belangrijkste opdracht mee hebben gekregen om er een ‘nieuw thuis’ van te maken.

Met vier losse tribunes (zoals ook het geval is aan het Cambuurplein), steile tribunes die doorlopen tot de rand van het veld, hoge lichtmasten die al vanuit het centrum van de stad te zien zijn en een groot Supportershome is dat ruimschoots gelukt.