Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
21 september 2022

KOOI treedt met trots toe tot het partnerschap van FEDEREC, de professionele Franse federatie van recyclingbedrijven. Als specialist van mobiele camerabewaking en branddetectie hoopt KOOI de 1300 recyclingbedrijven te helpen bij het voorkomen van branden in afvalopslagplaatsen. "Wij weten uit ervaring hoe traumatisch branden in grote afvalopslagplaatsen kunnen zijn voor de mensen die in deze branche werken. Voor hen bieden wij een zeer effectieve oplossing in hittedetectie die een groot gebied bestrijkt en beter werkt dan het menselijk oog kan controleren," zegt Asen Mokrani, General Manager KOOI Frankrijk.

Voor FEDEREC is veiligheid en beveiliging een belangrijk onderwerp. "Recyclebedrijven hebben een groot probleem met branden die voornamelijk worden veroorzaakt door lithiumbatterijen. Mensen vergeten thuis vaak hun afval te scheiden, waardoor batterijen bij het huisvuil blijven. In ons partnerprogramma werken we graag samen met partijen die de beste oplossingen bieden voor onze leden," legt Gaelle Tremaudan van FEDEREC uit. "En we geloven dat KOOI de oplossing heeft voor dit probleem. Haar technologie lijkt effectief voor de problemen waar onze bedrijven mee te maken hebben."

Aandacht

Deze oplossing is de RED (Rising Early Detection). Een geavanceerde thermometrische camera die continu de temperatuur in de afvalopslag in de gaten houdt om een dreigende brand voor te zijn. Mokrani: \We kunnen zeker iets betekenen voor de leden van FEDEREC. Door de afvalopslagplaatsen te voorzien van ons innovatieve branddetectiesysteem, verminderen recyclebedrijven het risico op brand, eventuele schade en de bijbehorende kosten aanzienlijk.\ De komende weken brengt FEDEREC de nieuwe samenwerking met KOOI onder de aandacht van haar leden. Als leverancierspartner zal KOOI zijn RED demonstreren op FEDEREC-evenementen. Tremaudan: \Het naderende bezoek van onze General Assemblée van de regio's waar we gevestigd zijn is ook een mooie gelegenheid voor KOOI om de RED-camera te demonstreren.\

Rsz 12 Min (1)