Kooi Alarm Center 088 247 5601
Bel ons 088 247 5610

Bel ons

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing? Neem gerust contact met ons op.

Kooi Alarm Center

Bel ons

Bel mij terug

Bel me terug verzoek

Bel mij terug, vul uw gegevens hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Uw gegevens:

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Gratis offerte
Bart -
21 september 2022

KOOI treedt met trots toe tot het partnerschap van FEDEREC, de professionele Franse federatie van recyclingbedrijven. Als specialist van mobiele camerabewaking en branddetectie hoopt KOOI de 1300 recyclingbedrijven te helpen bij het voorkomen van branden in afvalopslagplaatsen. "Wij weten uit ervaring hoe traumatisch branden in grote afvalopslagplaatsen kunnen zijn voor de mensen die in deze branche werken. Voor hen bieden wij een zeer effectieve oplossing in hittedetectie die een groot gebied bestrijkt en beter werkt dan het menselijk oog kan controleren," zegt Asen Mokrani, General Manager KOOI Frankrijk.

Voor FEDEREC is veiligheid en beveiliging een belangrijk onderwerp. "Recyclebedrijven hebben een groot probleem met branden die voornamelijk worden veroorzaakt door lithiumbatterijen. Mensen vergeten thuis vaak hun afval te scheiden, waardoor batterijen bij het huisvuil blijven. In ons partnerprogramma werken we graag samen met partijen die de beste oplossingen bieden voor onze leden," legt Gaelle Tremaudan van FEDEREC uit. "En we geloven dat KOOI de oplossing heeft voor dit probleem. Haar technologie lijkt effectief voor de problemen waar onze bedrijven mee te maken hebben."

Aandacht

Deze oplossing is de RED (Rising Early Detection). Een geavanceerde thermometrische camera die continu de temperatuur in de afvalopslag in de gaten houdt om een dreigende brand voor te zijn. Mokrani: \We kunnen zeker iets betekenen voor de leden van FEDEREC. Door de afvalopslagplaatsen te voorzien van ons innovatieve branddetectiesysteem, verminderen recyclebedrijven het risico op brand, eventuele schade en de bijbehorende kosten aanzienlijk.\ De komende weken brengt FEDEREC de nieuwe samenwerking met KOOI onder de aandacht van haar leden. Als leverancierspartner zal KOOI zijn RED demonstreren op FEDEREC-evenementen. Tremaudan: \Het naderende bezoek van onze General Assemblée van de regio's waar we gevestigd zijn is ook een mooie gelegenheid voor KOOI om de RED-camera te demonstreren.\

Rsz 12 Min (1)