Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
16 juni 2022

Een van Europa’s grootste spelers op de markt van mobiele camera-bewaking en broeidetectie, Kooi Camerabewaking, opent een vestiging in Spanje. “Spanje past in onze strategie om onze Europese groei ambities een nog steviger fundament te geven,” aldus Kees van der Leij (Managing Director Internationaal) van Kooi. 

Kooi is naast Nederland ook actief in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, België en Oostenrijk. Van der Leij: “De stap past in de groei-ambities van Kooi om meer in te spelen op de lokale marktbehoeftes waarin ook taal en cultuur een rol spelen. We willen ook dichter bij onze klanten zijn, met lokale mensen als aanspreekpunt.”

Kooi schuwt het pionieren niet

Dankzij het eigen netwerk op het Iberisch Schiereiland zijn drie jaar geleden de eerste projecten in Spanje gestart. Van der Leij: “In Spanje ligt de markt voor mobiele camerabewaking nog helemaal open en dat biedt ons goede kansen.” Kooi zal zich vooral gaan richten op de markt van renewables: wind- en zonneparken. Een nieuw Spaans team opereert inmiddels al vanuit de nieuwe standplaats Barcelona. “Het is voor ons heel belangrijk dat we er de eigen taal spreken en de cultuur kennen. Spanjaarden waarderen dat ook bijzonder en dat geeft ons hopelijk ook meteen een streepje voor,” aldus van der Leij.

Kooi Camera Surveillance Abre Una Sucursal En España 2