Kooi Alarm Center 088 247 5601
Bel ons 088 247 5610

Bel ons

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing? Neem gerust contact met ons op.

Kooi Alarm Center

Bel ons

Bel mij terug

Bel me terug verzoek

Bel mij terug, vul uw gegevens hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Uw gegevens:

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Gratis offerte
01 februari 2022

Vol trots lanceren wij vandaag onze nieuwe website. Met onze nieuwe site presenteren we ons online overzichtelijker, sneller en moderner. De gebruiksvriendelijkheid voor onze (potentiële) klant staat centraal. Ons doel is u op een eigentijdse manier snel die informatie te laten vinden die u zoekt.

 

Groei van Kooi komt terug in de website

Kooi is de afgelopen jaren enorm gegroeid en heeft een grote professionaliseringsslag doorgemaakt. Tijd en ontwikkelingen staan niet stil en daarom werd het tijd om ook onze website grondig aan te pakken. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook de functionaliteiten gingen op de schop. De nieuwe website heeft een volwassen én professioneel karakter.

Zo is er een moderne manier van navigeren door de website toegepast. De bezoeker klikt nu eenvoudig door naar de pagina’s die voor hem of haar relevant zijn. Dit komt de gebruiksvriendelijkheid van de website ten goede. Ook is nieuwe content toegevoegd, onder andere in de vorm van productpagina’s.

Bent u ook zo nieuwsgierig? Navigeer dan door onze website en maak kennis met Kooi!