Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
01 februari 2022

Vol trots lanceren wij vandaag onze nieuwe website. Met onze nieuwe site presenteren we ons online overzichtelijker, sneller en moderner. De gebruiksvriendelijkheid voor onze (potentiële) klant staat centraal. Ons doel is u op een eigentijdse manier snel die informatie te laten vinden die u zoekt.

 

Groei van Kooi komt terug in de website

Kooi is de afgelopen jaren enorm gegroeid en heeft een grote professionaliseringsslag doorgemaakt. Tijd en ontwikkelingen staan niet stil en daarom werd het tijd om ook onze website grondig aan te pakken. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook de functionaliteiten gingen op de schop. De nieuwe website heeft een volwassen én professioneel karakter.

Zo is er een moderne manier van navigeren door de website toegepast. De bezoeker klikt nu eenvoudig door naar de pagina’s die voor hem of haar relevant zijn. Dit komt de gebruiksvriendelijkheid van de website ten goede. Ook is nieuwe content toegevoegd, onder andere in de vorm van productpagina’s.

Bent u ook zo nieuwsgierig? Navigeer dan door onze website en maak kennis met Kooi!