Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
02 juli 2020

Kooi maakt vandaag de overname van het Duitse Argosguard bekend. De 100% overname past in de groeistrategie van Kooi, dat specialist is in tijdelijke camerabeveiliging en broeidetectie. Sinds de oprichting richt Kooi zich op de internationale markt met als doel het veiliger maken van de bouw van de toekomstige wereld.

Kooi zet zijn expertise in binnen diverse sectoren zoals bouw, infrastructuur, windenergie, zonne-energie (renewable energy) en de recyling- en afvalverwerkingsindustrie.

Argosguard staat bekend om de high-end oplossingen op het gebied van tijdelijke camerabewaking en is gevestigd in Oostenrijk (Wenen) en in Duitsland (Potsdam). De vloot producten van Argosguard is vergelijkbaar met die van Kooi. Het bedrijf is internationaal actief in diverse sectoren zoals de bouw, infrastructuur, energy en automotive branche.

“Deze overname zorgt ervoor dat wij onze organische groei in Duitsland versnellen,” aldus CEO Pieter Kooi. Kooi focust op winstgroei en Europese expansie. Het bedrijf is met 130 medewerkers en 7 kantoren gevestigd in 4 Europese landen en is actief in ruim 20 Europese landen. De overname draagt eraan bij dat Kooi zich in Oostenrijk en Duitsland nog dichter bij haar (potentiële) klanten vestigt. Vanuit deze locaties is groei richting omringende landen makkelijker te bewerkstelligen.