Bel voor advies 088 247 5600
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Kooi neemt

Argosguard over

Kooi maakt vandaag de overname van het Duitse Argosguard bekend. De 100% overname past in de groeistrategie van Kooi, dat specialist is in tijdelijke camerabeveiliging en broeidetectie. Sinds de oprichting richt Kooi zich op de internationale markt met als doel het veiliger maken van de bouw van de toekomstige wereld.

Kooi zet zijn expertise in binnen diverse sectoren zoals bouw, infrastructuur, windenergie, zonne-energie (renewable energy) en de recyling- en afvalverwerkingsindustrie.

Argosguard staat bekend om de high-end oplossingen op het gebied van tijdelijke camerabewaking en is gevestigd in Oostenrijk (Wenen) en in Duitsland (Potsdam). De vloot producten van Argosguard is vergelijkbaar met die van Kooi. Het bedrijf is internationaal actief in diverse sectoren zoals de bouw, infrastructuur, energy en automotive branche.

“Deze overname zorgt ervoor dat wij onze organische groei in Duitsland versnellen,” aldus CEO Pieter Kooi. Kooi focust op winstgroei en Europese expansie. Het bedrijf is met 130 medewerkers en 7 kantoren gevestigd in 4 Europese landen en is actief in ruim 20 Europese landen. De overname draagt eraan bij dat Kooi zich in Oostenrijk en Duitsland nog dichter bij haar (potentiële) klanten vestigt. Vanuit deze locaties is groei richting omringende landen makkelijker te bewerkstelligen.

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Plug & Play
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Wij werken met trots voor deze bedrijven