Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
03 maart 2021

Met nog bijna zes maanden te gaan voor de start van de 52e editie van La Solitaire du Figaro, verwelkomt deze klassieker onder de oceaanraces een nieuwe Official Supplier: Kooi. Het Nederlandse Kooi, gespecialiseerd in camerabewaking met als doel de veiligheid op onder meer bouwplaatsen en windmolenparken te verbeteren, is aanwezig in 20 Europese landen.


Partner worden van La Solitaire du Figaro

Partner worden van een evenement als de Solitaire du Figaro is geen toeval. Het hoofdkantoor van “Kooi is gevestigd in Drachten, Nederland, in de provincie Friesland: de watersportprovincie bij uitstek. Wij sponsoren en nemen deel aan het traditionele Skûtsjesilen, zeilwedstrijden met traditionele Friese schepen", vertelt Marc STAN, Managing Director Frankrijk. Het was dus bijna vanzelfsprekend voor het bedrijf, dat nu in het hart van de Zeilvallei in het Franse Bretagne is gevestigd, om dichter bij deze Franse klassieker te komen. Maar meer dan dat, de waarden van de race, georganiseerd door OC Sport Pen Duick, verleidde dit jonge bedrijf dat, sinds zijn oprichting in 2010, innovatie en prestaties als sterke waarden heeft.

De door Kooi ontwikkelde mobiele bewakingsoplossing is beschikbaar in elk van de dorpen van La Solitaire du Figaro en zal gedurende het hele evenement toezicht houden op de Figaro Bénéteau 3 en de wedstrijddorpen.

Joseph Bizard, algemeen directeur van OC Sport Pen Duick:

"Wij zijn er trots op Kooi te mogen verwelkomen aan boord van dit prachtige zeilavontuur dat La Solitaire du Figaro is. Technologie ten dienste van de mensheid is precies waar het in La Solitaire du Figaro om draait, het een heeft het ander nodig om te kunnen presteren. Kooi komt, net als elke partner die deelneemt, het systeem van de race versterken en de hele organisatie ondersteunen.

Marc STAN, Managing Director Frankrijk van Kooi:

"Kooi is er trots op Official Supplier te zijn van La Solitaire du Figaro. Ons hoofdkantoor in Frankrijk is gevestigd in Lorient Agglomération, in Bretagne, dat beroemd is om zijn oceaanracecentrum. Daarnaast is Kooi sinds onze oprichting in 2010 aanwezig in de windenergiesector. Zeilen en wind zitten in het DNA van Kooi! Kooi staat ook synoniem voor innovatie, ontwikkeling en teamwork. Wij zijn ambitieus en willen het beste halen uit de alliantie tussen mens en technologie, net als de teams die aan deze historische race deelnemen. Daarom is Kooi vanzelfsprekend een van de Official Suppliers van La Solitaire du Figaro.