Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Kooi

opent nieuwbouw kantoor in Frankrijk


Kooi, specialist op het gebied van mobiele camerabewaking, bouwde de afgelopen tijd aan een nieuw Frans hoofdkantoor in Lanester. Op 3 augustus 2020 is het kantoor, met daarin ook een particuliere alarmcentrale (Kooi Alarm Center) in gebruik genomen.

Duurzaamheid centraal
Bij de bouw van het nieuwe kantoor speelde duurzaamheid een belangrijke rol. “Voor Kooi, maar zeker ook in Frankrijk is duurzaamheid erg belangrijk. Daar hebben we bij de bouw van ons nieuwe kantoor op ingespeeld, onder andere door de keuze van duurzame materialen en het installeren van duurzame oplossingen voor de energievoorziening”, vertelt Marc Stan (Country Manager). “We zijn trots dat ons nieuwe pand voldoet aan alle huidige eisen.”

 

Kooi Alarm Center nu ook in Frankrijk
Het Kooi Alarm Center is nieuw in Frankrijk. “We zijn blij dat we in Frankrijk een tweede Kooi Alarm Center hebben kunnen openen”, aldus Gert Jaap Meter (manager service & security center). “Hier worden mobiele bewakingscamera’s 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten gehouden. Als er alarmen binnenkomen, ondernemen we daar snel actie op.”

Met het nieuwe kantoor én de nieuwe vestiging van het Kooi Alarm Center zet Kooi een volgende stap in het uitbreiden van haar activiteiten in de Franse en daarmee de Europese markt.

Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon