Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
03 augustus 2020

Kooi, specialist op het gebied van mobiele camerabewaking, bouwde de afgelopen tijd aan een nieuw Frans hoofdkantoor in Lanester. Op 3 augustus 2020 is het kantoor, met daarin ook een particuliere alarmcentrale (Kooi Alarm Center) in gebruik genomen.

Duurzaamheid centraal

Bij de bouw van het nieuwe kantoor speelde duurzaamheid een belangrijke rol. “Voor Kooi, maar zeker ook in Frankrijk is duurzaamheid erg belangrijk. Daar hebben we bij de bouw van ons nieuwe kantoor op ingespeeld, onder andere door de keuze van duurzame materialen en het installeren van duurzame oplossingen voor de energievoorziening”, vertelt Marc Stan (Country Manager). “We zijn trots dat ons nieuwe pand voldoet aan alle huidige eisen.”

 

Kooi Alarm Center nu ook in Frankrijk

Het Kooi Alarm Center is nieuw in Frankrijk. “We zijn blij dat we in Frankrijk een tweede Kooi Alarm Center hebben kunnen openen”, aldus Gert Jaap Meter (manager service & security center). “Hier worden mobiele bewakingscamera’s 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten gehouden. Als er alarmen binnenkomen, ondernemen we daar snel actie op.”

Met het nieuwe kantoor én de nieuwe vestiging van het Kooi Alarm Center zet Kooi een volgende stap in het uitbreiden van haar activiteiten in de Franse en daarmee de Europese markt.