Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Kooi overhandigt waardecheques

aan Voedselbank en Talant


Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan in december 2020 overhandigde CEO Pieter Kooi van Kooi, gevestigd uit Drachten, op woensdag 20 januari twee waardecheques van elk € 5000 aan Voedselbank Smallingerland en Talant.


Iets terugdoen voor de omgeving

Kooi is sinds de oprichting in 2010 gevestigd in Drachten. “We zijn de omgeving dankbaar dat we in tien jaar zo hebben kunnen groeien. We realiseren ons ook dat er heel veel mensen zijn, die zich in een minder gelukkige positie bevinden. Zo is het idee ontstaan om, door middel van donaties, iets terug te doen voor de omgeving. Voedselbank Smallingerland en Talant zijn organisaties die ons erg aanspreken, vanwege het goede werk dat ze doen”, vertelt Pieter Kooi.

Namens Talant nam … de waardecheque in ontvangst. “We zijn hier erg blij mee. Een dergelijke donatie is altijd welkom. We kunnen hiervan veel doen voor onze cliënten.” …. Kreeg de waardecheque overhandigd namens Voedselbank Smallingerland. “Wat een mooie verrassing, deze cheque! Juist tijdens de coronacrisis zijn er meer mensen die het moeilijk hebben. Met dit bedrag kunnen we weer veel goede dingen doen.”

Kooi

Kooi is in 2010 opgericht door Pieter Kooi. Kooi is gevestigd in Drachten en is specialist in tijdelijke mobiele camerabewaking en broeidetectie. In december 2020 vierde Kooi het tienjarig jubileum.

Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon