Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
20 januari 2021


Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan in december 2020 overhandigde CEO Pieter Kooi van Kooi, gevestigd uit Drachten, op woensdag 20 januari twee waardecheques van elk €5000,- aan Voedselbank Smallingerland en Talant.


Iets terugdoen voor de omgeving

Kooi is sinds de oprichting in 2010 gevestigd in Drachten. “We zijn de omgeving dankbaar dat we in tien jaar zo hebben kunnen groeien. We realiseren ons ook dat er heel veel mensen zijn, die zich in een minder gelukkige positie bevinden. Zo is het idee ontstaan om, door middel van donaties, iets terug te doen voor de omgeving. Voedselbank Smallingerland en Talant zijn organisaties die ons erg aanspreken, vanwege het goede werk dat ze doen”, vertelt Pieter Kooi.

Namens Talant nam … de waardecheque in ontvangst. “We zijn hier erg blij mee. Een dergelijke donatie is altijd welkom. We kunnen hiervan veel doen voor onze cliënten.” …. Kreeg de waardecheque overhandigd namens Voedselbank Smallingerland. “Wat een mooie verrassing, deze cheque! Juist tijdens de coronacrisis zijn er meer mensen die het moeilijk hebben. Met dit bedrag kunnen we weer veel goede dingen doen.”

Kooi

Kooi is in 2010 opgericht door Pieter Kooi. Kooi is gevestigd in Drachten en is specialist in tijdelijke mobiele camerabewaking en broeidetectie. In december 2020 vierde Kooi het tienjarig jubileum.