Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
07 december 2023

Met het produceren van haar 3000e UFO Prime heeft Kooi Camerabewaking een nieuwe mijlpaal bereikt. Dit is een recordaantal voor de Unit For Observation in het veld. Dirk de Jong, Manager Research & Development, beschrijft de UFO Prime als de succesvolle middenklasser en benadrukt dat het een hardloper is voor het bedrijf.

De Prime is de vijfde UFO in de lijn van mobiele camerasystemen. Het bleek al gauw het succesvolle antwoord op de groeiende vraag naar een camerasysteem specifiek geschikt voor het beveiligen van gebouwen, bouwplaatsen en materiaalopslag. “Logisch,” vindt de Jong. “De Prime is eenvoudig te produceren en is zeer zuinig in het stroomverbruik. Je hebt dus een hele goeie detectie voor een breed publiek. Dat maakt de Prime gewild.

Ruimschoots bewezen

Precies een jaar geleden rolde in de productiehal in Drachten de 2000e UFO Prime van de band. Er is dus een groeiende vraag naar de Prime onder meer omdat zo’n 80% van de bouwplaatsen met de Prime kunt beveiligen. Ook blijkt de Prime een betrouwbare bondgenoot met weinig storingen. 

 

 

 

 

 

Op de foto: Op een bouwplaats, met de ogen gericht op materiaal en gereedschappen, is de UFO Prime het meest in z'n element...

1695716901184

Kooi en Caparis

Opmerkelijk is dat de 3000e UFO Prime niet in de eigen productiehal is gemaakt maar buitenshuis door de technische talenten van Caparis, sociale partner van Kooi. Vorig jaar gingen Kooi en Talentbedrijf Caparis een samenwerking aan. Wieger Paulus, Supervisor Production benadrukt: “Die samenwerking verloopt heel goed. Wij leveren de materialen en de talenten produceren de UFO’s verder helemaal zelfstandig. Wij doen nog de laatste checks en de configuratie. In 2024 zullen zij ook weer 100 UFO Primes voor ons maken, zo’n 10 per week.” 

Kooi Camerabewaking bestaat sinds 2010. Sindsdien zijn er meer dan 5000 Units For Observation geproduceerd en geplaatst. Op bouwplaatsen variërend van Alblasserdam tot Albacete en van Stenungsund tot Sicilië. 

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.