Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Gratis offerte
17 augustus 2020

Kooi, specialist op het gebied van mobiele camerabeveiliging, plaatst van 13 augustus tot en met 19 september aanstaande een beveiligingscamera op het terrein van de Ljeppersklup Buitenpost aan de Jeltingalaan.

“We zagen dat er ljeppers gewond waren geraakt vanwege vernielingen, maar dat het plaatsen van een camera geen optie was vanwege de privacyregels”, vertelt Kees van der Leij, Commercieel Directeur bij Kooi. “We zijn in contact gekomen met de Ljeppersklup en kwamen tot de conclusie dat wij dé oplossing kunnen bieden. Met onze intelligente UFO kunnen we specifieke gebieden in beeld brengen of juist maskeren. Hiermee handelen we in lijn met de AVG, omdat we op deze manier geen onnodige persoonsgegevens verzamelen van bijvoorbeeld voorbijgangers.”

Blij met de oplossing

De gemeente Achtkarspelen gaf toestemming voor deze oplossing en de beelden kunnen worden gedeeld met de gemeente. Marieke Jelsma van Ljeppersklup Buitenpost: “We zijn erg blij dat Kooi met deze oplossing komt. Zo kunnen wij weer veilig onze sport beoefenen.

“Onze camera staat in verbinding met ons eigen Kooi Alarm Center, waardoor we snel actie kunnen ondernemen. Bovendien kan Ljeppersklup Buitenpost aangeven op welke momenten het terrein beveiligd moet worden. “Zo draaien de camera’s niet als er bijvoorbeeld wordt getraind of als er wedstrijden worden gesprongen.”