Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
17 augustus 2020

Kooi, specialist op het gebied van mobiele camerabeveiliging, plaatst van 13 augustus tot en met 19 september aanstaande een beveiligingscamera op het terrein van de Ljeppersklup Buitenpost aan de Jeltingalaan.

“We zagen dat er ljeppers gewond waren geraakt vanwege vernielingen, maar dat het plaatsen van een camera geen optie was vanwege de privacyregels”, vertelt Kees van der Leij, Commercieel Directeur bij Kooi. “We zijn in contact gekomen met de Ljeppersklup en kwamen tot de conclusie dat wij dé oplossing kunnen bieden. Met onze intelligente UFO kunnen we specifieke gebieden in beeld brengen of juist maskeren. Hiermee handelen we in lijn met de AVG, omdat we op deze manier geen onnodige persoonsgegevens verzamelen van bijvoorbeeld voorbijgangers.”

Blij met de oplossing

De gemeente Achtkarspelen gaf toestemming voor deze oplossing en de beelden kunnen worden gedeeld met de gemeente. Marieke Jelsma van Ljeppersklup Buitenpost: “We zijn erg blij dat Kooi met deze oplossing komt. Zo kunnen wij weer veilig onze sport beoefenen.

“Onze camera staat in verbinding met ons eigen Kooi Alarm Center, waardoor we snel actie kunnen ondernemen. Bovendien kan Ljeppersklup Buitenpost aangeven op welke momenten het terrein beveiligd moet worden. “Zo draaien de camera’s niet als er bijvoorbeeld wordt getraind of als er wedstrijden worden gesprongen.”