Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Gratis offerte
06 juni 2020

In combinatie met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie die tot doel heeft om een betere wereld te creëren waarin men met een gerust hart kan slapen.

Dit doen wij door te observeren, te signaleren, te voorkomen en door actie te ondernemen. Hierbij koppelen we het signaleren aan onze deskundigheid op het gebied van bouwplaats inrichting, meldkamer-analyse en bijbehorende opvolging. Zo zit de kracht van Kooi in een geheel van oplossingen rond beveiliging en ontzorging.

Kooi

De nieuwe naam en uitstraling dragen bij aan de bewustwording en trots van onze medewerkers en maken ook voor onze klanten duidelijk wie we zijn en wat we doen. Samen met het team en onze oplossingen willen wij zorgen dat het toekomstig aangezicht van de wereld op een veilige manier gebouwd kan worden. Op het gebied van beveiliging en veiligheid blijven wij vooruitstrevend. Wij combineren onze jarenlange ervaring aan innovatieve technologische oplossingen.

Kooi is gevestigd in Nederland, Frankrijk, Duitsland en in het Verenigd Koninkrijk en opereert met 130 medewerkers zowel landelijk als regionaal. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan de bouw-, energie- en recyclebranche, en bewaken zo de ontwikkeling van de toekomst. Met een sterke en groeiende focus op Europa. Rest assured, with Kooi camera surveillance.