Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
06 juni 2020

In combinatie met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie die tot doel heeft om een betere wereld te creƫren waarin men met een gerust hart kan slapen.

Dit doen wij door te observeren, te signaleren, te voorkomen en door actie te ondernemen. Hierbij koppelen we het signaleren aan onze deskundigheid op het gebied van bouwplaats inrichting, meldkamer-analyse en bijbehorende opvolging. Zo zit de kracht van Kooi in een geheel van oplossingen rond beveiliging en ontzorging.

Kooi

De nieuwe naam en uitstraling dragen bij aan de bewustwording en trots van onze medewerkers en maken ook voor onze klanten duidelijk wie we zijn en wat we doen. Samen met het team en onze oplossingen willen wij zorgen dat het toekomstig aangezicht van de wereld op een veilige manier gebouwd kan worden. Op het gebied van beveiliging en veiligheid blijven wij vooruitstrevend. Wij combineren onze jarenlange ervaring aan innovatieve technologische oplossingen.

Kooi is gevestigd in Nederland, Frankrijk, Duitsland en in het Verenigd Koninkrijk en opereert met 130 medewerkers zowel landelijk als regionaal. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan de bouw-, energie- en recyclebranche, en bewaken zo de ontwikkeling van de toekomst. Met een sterke en groeiende focus op Europa. Rest assured, with Kooi camera surveillance.