Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
07 mei 2020

We hebben groot nieuws. Vol trots onthullen we dat Kooi Security vanaf 17 juni opereert onder een nieuwe naam: Kooi. Ook vindt er een volledige rebranding plaats. Alles over de rebranding leest u in dit artikel, die we van tijd tot tijd aanvullen. Zo blijft u op de hoogte van de laatste stand van zaken.

We hebben groot nieuws. Vol trots onthullen we dat Kooi Security vanaf 17 juni opereert onder een nieuwe naam: Kooi. Ook vindt er een volledige rebranding plaats. Alles over de rebranding leest u in dit artikel, die we van tijd tot tijd aanvullen. Zo blijft u op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Waarom een andere naam?

Deze verandering is voor ons een stap vooruit en ligt in het verlengde van onze koers naar een internationaal opererende organisatie. De naam Kooi Security dekt hierom niet meer de lading en met Kooi hebben we een merknaam die krachtig bij onze hernieuwde positionering past.

Richting bepalen

De kernwaarden zijn de basis van een merk. Daarom was het belangrijk om deze kernwaarden te verduidelijken, voordat we verdere stappen maakten in de rebranding. Doormiddel van verschillende sessies en met behulp van onze eigen medewerkers hadden we de nieuwe waarden al snel scherp. De basis is gelegd. We konden een nieuwe naam gaan bedenken.

De naam: Kooi

De naam Kooi is een compacte, sterke uitspraak én de achternaam van onze oprichter. Kooi is namelijk jouw betrouwbare partner als het gaat om een veiligere samenleving zonder obstakels die de bouw van de toekomstige wereld in de weg staan. Onze mentaliteit staat altijd voorwaarts en wat wij zeggen, doen we ook. Kort, maar krachtig. Net als onze nieuwe naam. Als kennispartner op het gebied van beveiliging en veiligheid, koppelen we innovatieve technologische oplossingen aan jarenlange ervaring. We hebben de afgelopen tien jaren ervaren dat dit dé manier is waarop de grootste successen worden geboekt. Rest Assured.


Het logo

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo. Dit logo is de basis van onze corporate identity. De merknaam Kooi wordt getoond met een symbool die staat voor de kijkhoeken van de camera. Kooi rood is de primaire kleur. Daarnaast hebben we qua kleur nog twee basis kleuren: zwart en antraciet. Met deze kleuren wilden we een stijlvolle, zakelijke uitstraling realiseren.

Het logo is dikgedrukt en compact. Het staat als een huis, is herkenbaar en heeft zijn eigen karakter. Het straalt een sfeer uit die bij ons past. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Maar wat gaan we doen met dat mooie logo en de nieuwe huisstijl? De komende weken vindt de transitie plaatst en gaan wij dit verwerken in onze middelen.