Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Offerte aanvragen
07 september 2021

Fantastisch nieuws uit Heerenveen! Hier zijn wij vanavond, op dinsdag 7 september, verkozen tot Friese Onderneming van het Jaar! Een geweldige eer waar we natuurlijk ongelofelijk GRUTSK! op zijn. Omdat we het met elkaar hebben gedaan, omdat we als bedrijf zo zijn gegroeid in het afgelopen decennium én omdat we het opnamen tegen twee andere sterke Friese ondernemingen: FibreMax uit Joure en Machandel uit Haulerwijk.

Of we de winst van deze verkiezing zagen aankomen? Totaal niet! Dat we in de afgelopen tien jaar qua productie van zo'n 60 naar 2300 camerasystemen groeiden was natuurlijk wel een aanwijzing dat we op de goede weg zitten. Maar dat we ons vanaf vanavond Friese Onderneming van het Jaar 2021 mogen noemen, dat is wel een héle mooie bevestiging.

Keihard werken

Wat begon met de verhuur van tijdelijke mobiele camerasystemen voor de windmolenbouw groeide in de loop van het afgelopen decennium uit naar bewaking van, bouwplaatsen, infra, zonneparken, terrein en opslag, afvalverwerking en wat al niet meer. Dankzij ons bedrijf slapen een heleboel mensen rustig ’s nachts. Hoe we dit voor elkaar boksten? Door keihard te werken, maar vooral door de manier waaróp we dat doen.

GRUTSK

We hebben bij Kooi een gezamenlijk doel voor ogen en daar gaan we samen vól voor. Dat we hierdoor groeien, onze kwaliteit elk jaar weer verhogen, steeds onze planningen halen, alles eerlijk met elkaar bespreken en evalueren, dat zijn de dingen die ertoe hebben bijgedragen dat we vanavond naar huis gingen met deze prijs. En dat is iets om trots op te zijn! GRUTSK! Precies dat wat ons met elkaar verbindt.

Gefeliciteerd!

Hierbij willen we jullie allemaal ontzettend bedanken. Collega’s, toeleveranciers, klanten en andere betrokkenen: zonder jullie inzet en support hadden we ons vandaag geen Friese Onderneming van het Jaar 2021 mogen noemen. We hebben het samen gedaan!