Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Maximale zekerheid

en een gerust hart

De Rising Early Detection, oftewel RED, is een zeer betrouwbaar broeidetectiesysteem dat brandgevaar meldt. Het maakt nauwkeurige trendanalyses van temperatuurmetingen op een afvalwerf. Het hightech 360 graden camerasysteem brengt het afvalterrein 24/7 in beeld. Brandgevaar? Door de innovatieve detectiemethode is de klant de eerste die het hoort!

Geen vals alarm

Een melding gebeurt alleen als het écht noodzakelijk is. In zo’n geval meet de RED een afwijking in de oppervlaktetemperatuur. Daarnaast weet het slimme systeem dat het bijvoorbeeld niet om de warmte van een voertuig gaat. Bovendien komt een alarm binnen in het ‘Kooi Alarm Center’, een gecertificeerde PAC-meldkamer. De centralist analyseert het alarm en voert waar nodig het afgesproken protocol uit dat vooraf is afgestemd met de klant. Kortom: geen vals alarm meer door de combinatie van nieuwe technologieën en de expertise van Kooi Security.

24/7 live meekijken

De RED bestaat fysiek uit een mobiele 360 graden camera met een bereik van 70.000 m2 en een reserve-accu voor als de stroom uitvalt. In het Kooi Alarm Center is de software van de RED zichtbaar. Een groot voordeel van de eigen meldkamer is dat er geen traditionele inbraak-, overval- of brandalarmen binnenkomen. Kooi Security analyseert alleen beelden van haar eigen producten. Dat maakt een volledige focus mogelijk op de panoramaviews van de klant. Kooi houdt 24/7 de broeidetectie in de gaten. Uniek is dat klanten via de RED-portal ook 24/7 live mee kunnen kijken.

Rust & vertrouwen

Met persoonlijke inlogcodes zien klanten -anywhere anytime- livebeelden van hun bedrijf. Dat creëert rust en vertrouwen. Kooi Security is zich ervan bewust dat de recycle- en afvalbranche onder een vergrootglas ligt, omdat de kans op brand relatief groot is. Daarbij wordt de druk vanuit verzekeringsmaatschappijen en milieuvergunningen ieder jaar groter. De RED zorgt voor maximale zekerheid en een gerust hart!

Voordelen

  • Als eerste op de hoogte van brandgevaar
  • Expertiseteam vanuit uniek Kooi Alarm Center
  • Zeer betrouwbaar, geen vals alarm
  • 24/7 live meekijken met persoonlijke RED-portal

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Wij werken met de volgende oplossingen
Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon