Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
16 april 2020

De Rising Early Detection, oftewel RED, is een zeer betrouwbaar broeidetectiesysteem dat brandgevaar meldt. Het maakt nauwkeurige trendanalyses van temperatuurmetingen op een afvalwerf. Het hightech 360 graden camerasysteem brengt het afvalterrein 24/7 in beeld. Brandgevaar? Door de innovatieve detectiemethode is de klant de eerste die het hoort!


Geen vals alarm

Een melding gebeurt alleen als het écht noodzakelijk is. In zo’n geval meet de RED een afwijking in de oppervlaktetemperatuur. Daarnaast weet het slimme systeem dat het bijvoorbeeld niet om de warmte van een voertuig gaat. Bovendien komt een alarm binnen in het ‘Kooi Alarm Center’, een gecertificeerde PAC-meldkamer. De centralist analyseert het alarm en voert waar nodig het afgesproken protocol uit dat vooraf is afgestemd met de klant. Kortom: geen vals alarm meer door de combinatie van nieuwe technologieën en de expertise van Kooi Security.

24/7 live meekijken

De RED bestaat fysiek uit een mobiele 360 graden camera met een bereik van 70.000 m2 en een reserve-accu voor als de stroom uitvalt. In het Kooi Alarm Center is de software van de RED zichtbaar. Een groot voordeel van de eigen meldkamer is dat er geen traditionele inbraak-, overval- of brandalarmen binnenkomen. Kooi Security analyseert alleen beelden van haar eigen producten. Dat maakt een volledige focus mogelijk op de panoramaviews van de klant. Kooi houdt 24/7 de broeidetectie in de gaten. Uniek is dat klanten via de RED-portal ook 24/7 live mee kunnen kijken.

Rust & vertrouwen

Met persoonlijke inlogcodes zien klanten -anywhere anytime- livebeelden van hun bedrijf. Dat creëert rust en vertrouwen. Kooi Security is zich ervan bewust dat de recycle- en afvalbranche onder een vergrootglas ligt, omdat de kans op brand relatief groot is. Daarbij wordt de druk vanuit verzekeringsmaatschappijen en milieuvergunningen ieder jaar groter. De RED zorgt voor maximale zekerheid en een gerust hart!

Voordelen

  • Als eerste op de hoogte van brandgevaar.
  • Expertiseteam vanuit uniek Kooi Alarm Center.
  • Zeer betrouwbaar, geen vals alarm.
  • 24/7 live meekijken met persoonlijke RED-portal.