Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
09 mei 2022

Kooi Camerabewaking beschikt vanaf vandaag over ISO 9001 certificering. Het certificaat onderstreept daarmee de inspanningen van het bedrijf in security en kwaliteit. “Voor al onze klanten willen we de betrouwbare specialist zijn. Met dit certificaat tonen we aan dat onze producten voldoen aan de gestelde (klant)eisen en dat dit door het managementsysteem en alle collega’s goed wordt beheerst,” aldus QHSE manager Rutger Werkhoven.

De ISO 9001-norm beschrijft de belangrijkste vereisten voor kwaliteitsmanagementsystemen van organisaties. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat de producten van Kooi, tijdelijke camerabewaking en broeidetectie,  voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten. Werkhoven: “Met het ISO 9001 kwaliteitsmanagement beloven wij ook continue verbetering van kwaliteit zodat we  steeds beter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen. Dat past ook perfect bij onze eigen motivatie om ‘the best in class’ zijn.”

Betrokkenheid

ISO-9001-auditor Sylvia van Zijderveld van keuringsorganisatie TÜV: “De betrokkenheid van directie en management van Kooi is groot. Er is een enorme investering gedaan in systemen om processen te begeleiden, te automatiseren en traceerbaar te maken. Er is een grote betrokkenheid van de medewerkers en veel kennis in de organisatie. De strategie van de organisatie wordt op heldere wijze door vertaald in doelstellingen voor iedere medewerker. Er is veel aandacht voor trainingen, ook inhouse.”

Op de foto: Rudmer Sijens (QHSE assistant) en Rutger Werkhoven (QHSE manager) krijgen het ISO-certificaat uit handen van Ebru Yöndem (TÜV).

6Iso Min (1)

Keten

De ISO9001-certificering geldt daarbij voor de hele keten; van productontwikkeling tot aan de monitoring in het Kooi Alarm Center (KAC). “Daarmee past het goed bij de internationale groei die onze organisatie momenteel doormaakt en daar zijn we best GRTUSK op,” aldus Werkhoven.