Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
05 december 2023

Het avontuur lonkt voor Tom Frölich. Als nieuwbakken projectmanager voor Kooi International schakelt hij dagelijks soepel tussen klanten in Polen, Engeland en Italië. “Je moet niet alleen sociaal maar ook qua taalgebruik constant goed kunnen levellen.”

Hij is net terug van een bezoekje aan een waar rampgebied in Zweden. Door een heuse aardverschuiving is een snelweg tussen Stenungsund en Ljungskile verwoest. “Ik was eigenlijk voor een kennismakingsbezoek naar de collega’s in Odense maar belandde uiteindelijk met hen in een scene uit een rampenfilm,” blikt Tom terug. Zo valt hij in zijn eerste weken bij Kooi maar mooi met de neus in de boter.

Jong team als bonus

Tom studeerde Intercedent voordat hij besloot om zijn eigen schoonmaakbedrijf te beginnen. Uiteindelijk besloot hij na tien jaar om de branche te verlaten en een nieuwe start te maken in de wereld van online camerabeveiliging. “Ik had nog nooit de kans gehad om de wereld te ontdekken,” concludeert hij. “En die kans kan ik nu als projectmanager International verzilveren.” Dat hij in een jong, enthousiast team terechtkomt is een mooie bonus. “Het is een close groep en een vraag is nooit teveel.” 

Levelen tussen klanten

Een dag van Tom begint met het in kaart brengen van de rapportages en malfunctions van de voorgaande nacht. “Als er iets gebeurd is op de site dan neem ik contact op met de klant,” vertelt hij. “Ook kunnen er valse alarmen zijn doordat ineens een vlag voor de camera wappert. Daar onderneem ik dan meteen actie op.” Verder ondersteunt Tom de sales managers. “Zodra de camera’s op een project geplaatst worden komt het onder mijn leiding. Ik bepaal de juiste positie voor optimale detectie en overleg nauwkeurig met de klant. Die kan het ene moment in Polen zitten, maar een kwartier later evengoed in Ierland. “Je moet dus zowel sociaal als qua taalgebruik steeds goed kunnen levellen.”

 

 

 

Op de foto: Tom (rechts) met een collega in de productiehal in Dracten.

1 11Zon (5)

Reis naar rampgebied  

Gemiddeld zal Tom ongeveer een week in de maand van huis zijn. Persoonlijk contact met de klant wordt nu eenmaal bijzonder gewaardeerd. De trip naar Zweden was een mooie aftrap. Tom: “Een unieke gebeurtenis waar we snel moesten acteren. Onze partner Q-security moest het tankstation, de Burger King en verongelukte vrachtwagens veiligstellen. Onze camera’s hielpen de security guards vooral in de avond en nacht. Er probeerde zelfs iemand met een parachute in het rampgebied te komen.”

Natuurlijk  

De klanten van Kooi kunnen vanaf nu dus met projectmanager Tom te maken krijgen. “Ze zullen zien dat ik altijd duidelijk ben in mijn afspraken waarbij ik op een natuurlijke wijze contact maak. Van mensen krijg ik gewoon heel veel energie.”

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.