Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
11 november 2021

Kooi en Losberger De Boer lanceren een totaaloplossing voor bedrijven in de afvalverwerkings- en recyclingindustrie: een schaalbare en verplaatsbare overkapping met effectieve broeidetectie, waarmee zowel de kans op schade als de ongewenste uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum worden beperkt.

Kooi is specialist in tijdelijke camerabeveiliging en loopt voorop in de ontwikkeling van intelligente cameraoplossingen. Losberger De Boer is een van de grootste aanbieders van modulaire gebouwen ter wereld. Samen bieden beide partijen de meest flexibele en veilige opslagfaciliteit die verkrijgbaar is voor bedrijven die zich bezighouden met recycling en afvalverwerking.

 

Intelligente broeidetectie

Broei en brand vormen een grote risicofactor in het proces van afvalverwerking. De RED van Kooi is speciaal ontwikkeld om dit gevaar tijdig te signaleren. De RED maakt gebruik van een thermometrische camera, om doorlopend de temperatuur van het afval te meten. Deze camera kan 360 graden roteren en detecteert de temperatuur binnen een straal van 150 meter. In een optimale situatie is één RED genoeg om 70.000 m2 te bewaken.

Wanneer de RED een abnormale temperatuurstijging meet, wordt een alarm afgegeven aan het Kooi Alarm Center. Bij een geverifieerd alarm treedt direct een vastgesteld protocol in werking. De RED kan binnen en buiten detecteren, is leverbaar in een vaste en mobiele versie en kan volledig autonoom qua energievoorziening geleverd worden.

 

RED i.c.m. een robuuste, schaalbare opslaghal

Losberger De Boer heeft een wind- en waterdichte structuur ontwikkeld, waarin fijnstof en andere schadelijke stoffen geen kans krijgen om te ontsnappen. De structuur, die gebruikt kan worden als opslaghal of overkapping, wordt op maat gemaakt en blijft ook na installatie schaalbaar. Dit houdt in dat deze doorlopend vergroot en verkleind kan worden om aan de capaciteitsvraag te voldoen. Ook is de structuur verplaatsbaar, zodat hij ook elders op het terrein kan worden ingezet.

Alle hallen en overkappingen van Losberger De Boer zijn gemaakt van duurzame staalconstructies of hoogwaardig aluminium en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze bieden een vrije overspanning, zodat de volledige binnenruimte kan worden benut. Eén van de voordelen van modulaire bouw is de snelheid; een overkapping van Losberger De Boer kan binnen enkele weken op maat worden ontworpen én turnkey worden opgeleverd.