Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Pieter Klaas -
02 mei 2024

In de uitdaging rondom het sloopproject rondom de voormalige papierfabriek van Solidus in Oude Pekela, vond Construction Manager, Wim Deuling, van Bilfinger-Tebodin zich geconfronteerd met een reeks veiligheidsproblemen. Het terrein was een broeinest geworden van vandalisme, (koper)diefstal en zelfs drugshandel. Tijdelijke camerabewaking van Kooi bleek de perfecte oplossing! 

 

Uniek project: slopen van een Oude Papierfabriek 

Volgens Wim is het slopen van de oude papierfabriek van Solidus het einde van een tijdperk en het begin van een nieuwe fase in de geschiedenis van deze locatie. “Hoewel gedeeltelijk gesloopt, dienen sommige panden nog steeds als opslagplaats voor papier en papierbalen, een herinnering aan de eens zo bruisende industriële activiteit.”  

 

Op zoek naar een oplossing

“In onze zoektocht naar een passende oplossing, overwogen we eerst om een intern CCTV-systeem te implementeren. Maar de complexiteit en onzekerheden rond de gegevensopslag en monitoring zorgden voor nogal wat problemen. Gelukkig bood de samenwerking met Kooi Camerabewaking een effectieve en allesomvattende oplossing,” aldus Wim.

 

Een goed beveiligde zone

Door het gebruik van de geavanceerde camera's van Kooi werd het terrein van Solidus getransformeerd tot een goed beveiligde zone. De nauwgezette monitoring en de alertheid van Kooi's eigen meldkamer plus de samenwerking met lokale beveiligingspartners zorgde voor een passend antwoord op elke mogelijke dreiging.

Solidius 2

1 en 1 is twee

Volgens Wim biedt de samenwerking met Kooi talloze voordelen. “Bij Kooi zijn we altijd de hoogste prioriteit. Dit  betekent dat er altijd direct actie wordt ondernomen in geval van nood. Dit komt onder andere door de eigen meldkamer en snelle handelen met lokale beveiligingspartijen. Daarnaast is het prijstechnisch ook nog eens goedkoper, want de huur is altijd voor een all-in prijs zonder bijkomende kosten. Geen vreemde facturen na bijvoorbeeld een opvolging van een beveiligingsbedrijf dus. Al met al waren deze voordelen dan ook een gemakkelijke som om voor Kooi te kiezen."

 

Solidius 3

Professionele en betrouwbare samenwerking

“Het regelmatige contact met de meldkamer en de flexibiliteit van Kooi om snel te reageren op eventuele verzoeken, tonen aan hoe professioneel en betrouwbaar de service ook is," gaat Wim verder. "Om blinde vlekken te minimaliseren hebben we veel contact gehad om de camera’s exact te herpositioneren. Hierbij werden we altijd direct geholpen om snel een zo’n goed mogelijk beveiligd terrein te krijgen. En dat heeft deze samenwerking tot een succesverhaal gemaakt!”

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.