Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
17 juli 2022

Veiligheid staat voorop bij Kooi Camerabewaking. Met het VCA-certificaat legt Kooi de basis om iedere dag weer veilig en gezond te werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. “Binnen Kooi hanteren we met betrekking tot veiligheid 7 kernwaarden. Samen vormt dit ‘GRUTSK op veilig werken’, vertelt Manager QHSE Rutger Werkhoven.

Net als alle andere bedrijven die VCA-gecertificeerd zijn, is het voor Kooi zaak om actief te blijven bijdragen aan veiligheid en gezondheid. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het uitvoeren van werkplekinspecties én het periodiek organiseren van zogenaamde Toolboxen.

Veilige werkplek

Toolboxen zijn meetings om de veiligheid te bevorderen. Ze behandelen concrete risico’s en aandachtspunten op het gebied van veiligheid tijdens lopende projecten. “Dit zijn interactieve veiligheidstrainingen voor alle Productie- en Service & Supportcollega’s waarbij iedere keer weer een ander thema centraal staat,” aldus Rutger. Dit keer stond het belang van een veilige werkplek centraal. “Orde en netheid is essentieel om (bijna-) ongevallen te voorkomen. Er werd besproken hoe je veilig kunt werken in de omgeving van een heftruck. Mooi om te zien dat het veiligheidsbewustzijn onder alle medewerkers ruimschoots aanwezig is. Dit is nog eens bevestigd tijdens de laatste VCA-audit in juni. Ook hebben we het melden van veiligheidsincidenten besproken. We zijn trots dat er in het afgelopen jaar geen incidenten met letsel hebben plaatsgevonden.”  

VCA2

Proactief

Als werkgever wil Kooi naar een veiligheidscultuur waarbij medewerkers proactief incidenten melden, mochten deze zich voordoen. Werkhoven: “Zo kunnen wij hier met z’n allen ook van leren. Samen werken we immers aan het behouden van een veilige werkplek.”