Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Blog:

'Waarom klanten voor camerabeveiliging van Kooi kiezen'

Twijfelt u over het inschakelen van tijdelijke camerabeveiliging voor uw bouwplaats of terrein? Misschien verwacht u een lang antwoord op de vraag in onze titel. Maar het is eigenlijk heel simpel: wij geloven dat iedereen een rustige en ongestoorde nachtrust verdient. Ook u. Daarom observeren en signaleren we met tijdelijke, mobiele camerabewaking. Zo voorkomen we diefstal en schade en loopt u minder risico op - bijvoorbeeld - projectvertraging.

Is camerabeveiliging van Kooi wat voor u? Wij hebben de vijf meest genoemde voordelen op een rij gezet.

1. 24/7 toezicht op elke locatie

Als u kiest voor camerabewaking van Kooi, bepaalt u zelf op welke tijden wij de camera’s moeten monitoren. Dat kan dus een bepaald deel van de dag zijn, maar 24/7 toezicht is ook mogelijk.

Een groot voordeel van onze mobiele camera’s is dat we er flexibel mee kunnen werken. Bouwterreinen veranderen bijvoorbeeld voortdurend. Als klant kunt u in principe zelf een UFO verplaatsen. Licht dan wel het Kooi Alarm Center in, zodat we het gebied opnieuw in detectie kunnen nemen.

De camerasystemen hebben natuurlijk wel stroom nodig. Geen aansluiting ter plaatse? Tegen een meerprijs kunnen we een Powerbox aansluiten die werkt op diesel. Van april tot en met september is er voldoende zonlicht om een Solar Power Unit te gebruiken.

 

2. Kooi Alarm Center bedient de sirene en luidspreker

Onze geavanceerde camera’s brengen uw terrein perfect in beeld. Maar wat als er iets gebeurt dat niet door de beugel kan? Dan vertrouwen onze klanten op de ervaren en vakkundige centralisten van het Kooi Alarm Center.

Op elk moment van de dag is er iemand die mee kan kijken, zodat we snel een beeld krijgen van de situatie. De ingebouwde luidsprekers en sirenes zijn in 99% van de gevallen afdoende om indringers het hazenpad te laten kiezen. En anders schakelt het Kooi Alarm Center direct beveiliging of de hulpdiensten in! Is er een incident geweest? Dan ontvangt u direct een incidentrapportage.

3. Meekijken met de app

In onze app kunt u meekijken met de camera’s die u gebruikt. Erg handig natuurlijk, maar dat is nog niet alles. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in te stellen op welke tijden de camera actief moet zijn.

Heeft u meerdere camera’s gehuurd? De app biedt een handig overzicht van projecten en locaties. Na een incident krijgt u snel een rapportage. Het rapport bevat een analyse, informatie over de door Kooi uitgevoerde acties en beeldmateriaal.

 

4. Perfect zicht zonder lichtvervuiling

Onze camera’s werken met infrarood. Er zijn dus geen bouwlampen nodig om ‘s nachts goed zicht te behouden. Zo voorkomen we lichtvervuiling in de omgeving, terwijl u ook nog eens energie bespaart.

We hebben verschillende typen camerasystemen, waaronder exemplaren met 360 graden zicht. Aan de hand van een locatiebezoek bepalen we wat voor uw locatie het beste beveiligingsplan is.

 

5. Profiteren van een (kosten)efficiënte werkwijze

Kiest u voor een oplossing van Kooi? Dan kiest u voor een vast weektarief, waarin opvolging inclusief is. U komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan.

Misschien spreekt onze (kosten)efficiënte werkwijze u aan, maar heeft u meer informatie nodig. Voor elke locatie hebben wij een oplossing. Neem dus direct contact op voor advies. Ook is het mogelijk om tijdelijk een van onze systemen vrijblijvend uit te testen. 


Benieuwd hoe wij uw terrein kunnen beveiligen? Neem dan nu contact op met Kooi, we geven u graag gratis en vrijblijvend advies. 

Robertjan Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Robert Jan helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon