Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
31 augustus 2020

Het coronavirus houdt de wereld al een tijdlang in zijn greep, Nederland niet uitgezonderd. Om verdere verspreiding van de besmetting tegen te gaan, gelden nog steeds allerlei maatregelen. In het item 'Hoe gaan de partners van sc Heerenveen om met de coronacrisis?' van Ondernemers Sociëteit Sportclub Heerenveen (OSSH) aflevering zeven: Kooi 

Wat betekent de coronacrisis voor Kooi?
"Voor ons is het per land heel verschillend. In eerste instantie zijn veel (bouw)projecten stilgelegd in binnen- en buitenland. Tegelijkertijd is het bijzondere dat we over de gehele linie aanvragen krijgen vanuit onverwachte hoek. Zo hebben we bijvoorbeeld aanvragen uit het buitenland van supermarkten gehad die angst hadden voor plunderingen tijdens de lock-down fase. Nu de regels weer zijn aangepast beginnen ook de reguliere projecten weer te lopen en kunnen we de conclusie trekken dat alles volgens planning verloopt.

Ziet Kooi ondanks alle bedreigingen ook kansen en/of uitdagingen?
"Naast de kansen die we nu geboden krijgen, proberen we nu ook voet aan de grond te krijgen in bijvoorbeeld Spanje en Polen. Dit zijn landen met een sterke focus op bijvoorbeeld windenergie en juist de windparken is een branche waarin we al erg actief zijn en dus veel expertise hebben. We krijgen kansen en spelen daar accuraat op in en zoeken zelf ook de uitdaging op.


Wat doet Kooi zelf tegen het coronavirus en/of de verspreiding ervan?
"We hebben een hele tijd thuisgewerkt. Niet alleen in Nederland maar ook op onze kantoren in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast bezochten we een stuk minder klanten dan eerst en verloopt het klantcontact nu op een innovatieve manieren. Intussen zijn er wel weer collega’s te vinden op kantoor, waar we de vastgestelde coronaregels zo goed mogelijk in acht proberen te nemen. We laten het aan de medewerkers of ze thuis of op kantoor willen werken, voorzien in desinfectie middelen en wanneer gewenst plaatsen we schermen of overige voorzorgsmaatregelen.

Tot slot, heeft u nog een tip voor andere bedrijven en/of ondernemers?
"Wat wij in de tien jaar dat wij bestaan altijd hebben gedaan is focussen op kansen die bij je passen. Wij laten ons niet afleiden en gaan er volledig voor. Daarnaast denken wij buiten de gebaande paden. Dat heeft ons gebracht waar we nu staan: een internationaal bedrijf, actief in heel Europa met ruim 130 man personeel.”