Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
04 december 2020

Bent u verantwoordelijk voor de beveiliging van een (bouw)terrein? Dan zit u vast niet lekker aan het kerstdiner als u de beveiliging nog niet op orde heeft. Diefstal, vernieling en vandalisme komen veel voor tijdens de feestdagen.

Criminelen wachten namelijk niet op een mooi cadeau maar halen het zelf wel op. Daar waar in de zomerperiode veel inbraken plaatsvinden bij woonhuizen, zijn tijdens de feestdagen vaak bouwterreinen, bedrijventerreinen & bedrijfspanden het doelwit. Daarom geven we in dit blog graag 5 tips om uw terrein te beveiligen en met een gerust hart aan de feestdagen te beginnen.

Bijna overal liggen meer waardevolle spullen dan u zou denken. Gereedschap, bouwmachines, bouwmaterialen... noem het maar op. Voor inbrekers is er altijd wat van waarde te vinden. Berg uw waardevolle spullen daarom altijd goed (uit het zicht) op! Als u uw bouwterrein of locatie een tijdje gaat verlaten is het extra belangrijk dat uw beveiliging op orde is. Dat bespaart een hoop gedoe.

1: Bedenk wat u in huis heeft

Bijna overal liggen meer waardevolle spullen dan u zou denken. Gereedschap, bouwmachines, bouwmaterialen... noem het maar op. Voor inbrekers is er altijd wat van waarde te vinden. Berg uw waardevolle spullen daarom altijd goed (uit het zicht) op! Als u uw bouwterrein of locatie een tijdje gaat verlaten is het extra belangrijk dat uw beveiliging op orde is. Dat bespaart een hoop gedoe.

 

2: Laat uw beveiliging over aan professionals

Inbrekers en andere criminelen zijn slimmer dan u misschien denkt. Ze gaan altijd goed voorbereid op pad. Een simpel hekje plaatsen of de deur goed op slot draaien is gewoon niet genoeg. Bouwterreinen, opslagterreinen en bedrijfspanden liggen vaak afgelegen, waardoor er geen sociale controle is. Het ideale klimaat voor vandalisme en diefstal...

De professionals van Kooi beveiligen uw bedrijf op een professionele manier, terwijl hier nauwelijks mankracht voor nodig is. Wij werken namelijk met geavanceerde tijdelijke mobiele camera’s. Bij detectie van onbevoegde of ongewenste personen wordt direct een scherpe analyse uitgevoerd door het Kooi Alarm Center. Indien nodig wordt vervolgens de juiste actie uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld het activeren van een sirene of het aansturen van beveiliging of politie.

 

3: Laat camera’s een oogje in het zeil houden

Kooi werkt met UFO’s (Unit For Observation). Dit zijn mobiele camera units. Deze camera’s leveren dag en nacht haarscherp beeld dankzij de infrarood techniek, waardoor geen lichtvervuiling ontstaat. We hebben een passende oplossing voor iedere locatie.

Elke camera is verbonden met het Kooi Alarm Center, waar onze specialisten meekijken. De eerder genoemde luidspreker is een verrassend effectief wapen in combinatie met de ingebouwde sirene. De meeste inbrekers gaan er direct vandoor zodra ze weten dat wij ze in het vizier hebben. Indien gewenst leveren we de UFO inclusief stroomvoorziening. Dit kan een Powerbox of Solar Power Unit zijn.

 

4: Houd rekening met broeigevaar

Deze tip is met name van belang voor de afvalverwerking. Stapels afval kunnen gaan broeien, met brand als gevolg. Dit veroorzaakt hittestress midden in de winter. Het broeigevaar is makkelijk tegen te gaan met onze RED (Rising Early Detection), een geavanceerde warmtecamera.

Ook deze units zijn met het Kooi Alarm Center verbonden. Stijgt de temperatuur naar ongewenst hoge waarden? Dan zorgen wij direct voor de juiste opvolging!

 

5: Vier ongestoord kerst

Wilt u dit jaar ongestoord en zonder stress aan het kerstdiner zitten? Met onze tijdelijke mobiele camerabeveiliging én het Kooi Alarm Center heeft u alles onder controle. We rekenen bovendien geen extra kosten voor alarmopvolging, zoals inzet van politie en beveiliging. Wist u dat er nog een bijkomend voordeel van professionele camerabeveiliging is? Voor veel verzekeraars is dit namelijk een belangrijke voorwaarde voor het uitkeren van schadeclaims.

 

Benieuwd hoe wij uw terrein kunnen beveiligen? Neem dan nu contact op met Kooi, we geven u graag gratis en vrijblijvend advies.