Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Oplossingen

Beveiligingsdiensten voor cameratoezicht en broeidetectie

Een unieke combinatie

Als internationaal kennispartner op het gebied van beveiliging en veiligheid, bieden wij verschillende innovatieve technologische oplossingen.

Bij Kooi onderscheiden we ons door een unieke combinatie van jarenlange ervaring, expertise en innovatie in cameratoezicht en broeidetectie. Onze experts beschikken over jarenlange ervaring en uitgebreide kennis binnen diverse branches, (bouw)sites en beveiligingsvraagstukken. Wat uw wensen ook zijn, wij gaan samen met u op zoek naar een hoogwaardige oplossing die u de juiste zekerheid en veiligheid biedt.

De oplossingen van Kooi

Onze kracht zit hem niet alleen in onze geavanceerde mobiele beveiligingscamera's met 24/7 toezicht. Alles begint met ons team van ervaren adviseurs die hun expertise dag en nacht voor u inzetten. Zij geven u graag persoonlijk advies over de beste en meest (kosten)efficiënte beveiligingsoplossing.

En beschikt u eenmaal over de producten die de benodigde rust en zekerheid bieden? Dan neemt ons PAC- gecertificeerde Kooi Alarm Center u de laatste zorg uit handen met uitgebreide ondersteuning en, indien nodig, de juiste alarmopvolging. Zo bieden wij u de zekerheid van de beste oplossing voor ieder beveiligingsvraagstuk.

UFO (Unit For Observation)

De UFO is een tijdelijk en innovatief mobiel camerabewakingssysteem. Dankzij de UFO is toezicht en inbraakpreventie eenvoudiger en betrouwbaarder dan ooit. Zo kunt u rustig slapen en focussen op uw werk. Lees meer over de UFO

 

Kooi Alarm Center

Kooi is er voor u wanneer het ertoe doet. Daarom zijn al onze producten verbonden aan ons persoonlijke, flexibele en professionele 24/7 Kooi Alarm Center. Indien nodig worden direct de juiste acties uitgevoerd. Zo kunnen uw werkzaamheden ongestoord doorgaan. Lees meer over het Kooi Alarm Center

 

RED (Rising Early Detection)

In het proces van afvalverwerking is het risico op broei en brand aanzienlijk. Met de RED bieden we een zeer betrouwbaar broeidetectiesysteem dat brandgevaar meldt. Zo zorgt de RED voor maximale zekerheid en een gerust hart. Lees meer over de RED

 

Onze stappen:
  1. Persoonlijk advies
  2. Gratis veiligheidscheck
  3. U ontvangt een adviesrapport
  4. Plaatsing op locatie
  5. 24/7 site support
Neem contact op

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Niels Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Niels helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon