Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Offerte aanvragen

Terrein- en opslag

Tijdelijke beveiliging van uw terrein of opslag

Evenals bij bouwplaatsen staan ook bedrijventerreinen regelmatig op afgelegen en beschutte plekken zonder beveiliging. De opslag van uw bedrijf is daar aanwezig in de vorm van een modern bedrijvenpark met machines of goederen.

Dieven zien dit als een kans om bijvoorbeeld koper, brandstof of andere waardevolle materialen te stelen. Dit zorgt voor veel frustratie en onnodige kosten, maar vooral ook voor een hoop gedoe. Wij zorgen met onze innovatieve beveiligingssystemen dat u geheel ontzorgd wordt en met een gerust hart kunt slapen.

24/7 Cameratoezicht

Onze mobiele beveiligingscamera's kunnen uw bedrijventerrein of opslaglocatie 24/7 actief bewaken tegen vandalisme, ongewenste personen en overige calamiteiten. Ook voor tijdelijke nood- of stroomvoorzieningen bieden wij ondersteunende en flexibele producten. In ons eigen PAC-gecertificeerde Kooi Alarm Center handelen onze centralisten alle meldingen zelf af. In de meeste gevallen verlaten de ongewenste personen het bedrijventerrein zelf dankzij het accuraat optreden. Mocht er eventuele opvolging nodig zijn dan regelen wij dat kosteloos voor u.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoForm.cshtml)
Statkraft
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon
Velocita