Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Zonne-energie

Beveilig uw zonnepark met mobiele camerabewaking

Bij het bouwen aan de toekomst is duurzaamheid een belangrijk begrip. Het opwekken van duurzame zonne-energie is daar een groot onderdeel van. Bij de opbouw van zonneparken is vaak goede beveiliging nodig.

Zonnepanelen, bouwmachines en gereedschap zijn namelijk zeer diefstal- en vandalismegevoelig. Er is niets vervelender dan ’s ochtends bij uw zonnepark aankomen en zien dat er zonnepanelen gestolen zijn. Naast het feit dat het veel geld kost om alles weer opnieuw op te bouwen, geeft het ook veel frustratie en kan het bouwproces van het zonnepark vertraagd worden. Wij geven u de zekerheid van preventieve beveiliging en zorgen ervoor dat ongewenste personen uw zonnepark verlaten.

Flexibele en kostenbesparende oplossingen

Met onze mobiele beveiligingscamera's beveiligen wij uw zonnepark op elk moment van de dag. Zonneparken zijn vaak omvangrijk en vragen daarom om een gedegen planning. Onze camerasystemen zijn flexibel en kunnen (letterlijk) meebewegen met de ontwikkeling van uw project. In combinatie met onze jarenlange ervaring binnen de branche, bieden wij uitgebreide oplossingen voor uw zonnepark.

Omdat onze mobiele camerasystemen beschikken over een groot detectieveld, zijn wij in staat om u met een gering aantal van een optimale beveilig te voorzien. Geheel naar behoefte kunnen we dit aantal op- of afbouwen. Onze beveiligingscamera's zijn verkrijgbaar met een eigen duurzame energiebron, (Solar Power Unit) zodat het ook mogelijk is om op allerlei locaties - afgelegen of niet - uw zonnepark optimaal te beveiligen. Wanneer ons Kooi Alarm Center signaleert dat er actie ondernomen moet worden, sturen wij geheel kosteloos de juiste opvolging aan.

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Plug & Play
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Arne Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid
Arne helpt u graag met de beste oplossing voor uw locatie. Vul uw gegevens in en we bellen u zo snel mogelijk terug.
Wij werken met trots voor deze bedrijven