Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Waarom uw opslag beveiligen?

Heeft u de beveiliging van uw opslag op orde? Opslagruimtes en terreinen bevatten vaak veel waardevolle materialen, die aantrekkelijk zijn voor criminelen.

Wij brengen de beveiliging van uw opgeslagen goederen op orde op een kostenefficiënte manier. Bel ons gerust voor meer informatie, we voeren graag een gratis veiligheidscheck uit.

waarom beveiliging voor opslag
opslagterrein beveiligen tegen diefstal

Beveiliging opslag tegen diefstal en vandalisme

Er zijn genoeg redenen te bedenken om de beveiliging van uw opslag te verbeteren. Met name diefstal is een dreiging. Een opslagterrein met veel opgeslagen koper en metaal trekt bijvoorbeeld dieven aan.

Hetzelfde geldt voor bedrijven waar bijvoorbeeld dure apparatuur is opgeslagen. Ook vandalisme komt regelmatig voor. Opslag beveiliging is eigenlijk relevant voor veel branches. Benieuwd naar de kosten voor het beveiligen van uw opslagterrein?

Opslag beveiligen op een efficiënte manier

Zet mensenlevens niet op het spel, wij bewaken uw opslagterrein of loods op een efficiënte en veilige manier. Dit zijn de voordelen van Kooi:

  • Beveiliging met geavanceerde camera’s
  • 24/7 verbinding met het Kooi Alarm Center
  • Kostenefficiënte oplossing
  • Constante innovatie
  • Deskundige specialisten, persoonlijk contact

Wij werken met zogenaamde UFO’s (Unit For Observation). Deze vorm van camera beveiliging voor uw opslag is bijzonder effectief. De camera’s zijn uitgerust met infrarood techniek voor zicht in de duisternis. We hebben onder meer de beschikking over 360° camera’s met een bereik van 30.000 M². De systemen werken op accu’s en zijn dus ook beschikbaar op plekken zonder energievoorziening.

opslag efficient beveiligen met UFO
Unit for observation met 4g connectie

24/7 verbinding met het Kooi Alarm Center

In het geval van een inbraak wilt u vanzelfsprekend wel dat snel ingrijpen mogelijk is. Daarom zijn onze UFO’s via 4G verbonden met het Kooi Alarm Center. Onze centralisten kijken dag en nacht mee.

Ze hebben de mogelijkheid om een sirene en luidspreker op afstand in te schakelen, indien nodig beveiligers of politie sturen kan ook. Eventuele opvolging is bij onze prijzen inbegrepen, u betaalt hiervoor geen extra tarief. Dankzij het scherpe zicht van onze beveiligingscamera's voorkomen we onnodige inzet van hulpdiensten zoveel mogelijk.We kunnen namelijk perfect zien of er écht iets aan de hand is. Een efficiënte manier van camerabeveiliging voor uw opslag dus!

Voorkom broei op uw opslagterrein

Als het om de beveiliging van opslag gaat, is brandgevaar natuurlijk ook iets om over na te denken. Afval en bepaalde grondstoffen zijn gevoelig voor broei, wat weer tot brand kan leiden.

Met onze RED (Rising Early Detection) bieden we een camerasysteem dat doorlopend de temperatuur in opgeslagen afval kan monitoren. Ook dit systeem is natuurlijk verbonden met onze eigen alarmcentrale, zodat we dag en nacht in kunnen grijpen bij brandgevaar.

Opslag beveiligen tegen brandgevaar
beveiliging van opslag door Kooi

Beveiliging van opslag door Kooi

Uw opslagterrein beveiligen op een efficiënte manier? Kooi heeft de middelen in huis om uw goederen op nauwkeurige wijze te bewaken, zonder dat er doorlopend beveiligers aanwezig moeten zijn.

We vertellen u graag meer in een adviesgesprek. Ook kunnen we kosteloos een veiligheidscheck uitvoeren. Een klantvriendelijke en persoonlijke werkwijze staat bij ons voorop. Nu beginnen? Neem direct contact op voor de beveiliging van uw opslag!

Robertjan Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Robert Jan helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Vraag nu direct een offerte aan
voor tijdelijke beveiliging


Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tijdelijke surveillance met hoogwaardige camerabewaking? We leveren graag maatwerk, want geen terrein, bedrijf of pand is hetzelfde. We zullen ons dus uitgebreid verdiepen in uw situatie, voor we voor u aan de slag kunnen gaan.

Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon