Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Waarom uw windmolenpark beveiligen

Een windmolenpark beveiligen terwijl het in aanbouw is? In Nederland worden veel windmolenparken gebouwd.

Helaas komt diefstal en vandalisme veel voor gedurende de bouw. Kooi verzorgt de beveiliging van uw windmolenpark op een efficiënte manier, waardoor de kosten laag blijven.

Waarom windmolenpark beveiligen
Windmolenpark beveiliging

Windmolenpark beveiliging tijdens de bouw

De bouwplaats van een nieuw windmolenpark beveiligen met surveillerende beveiligers wordt al snel peperduur. Het gaat vaak om gigantische terreinen waarop de windmolens komen te staan. Maar beveiliging is wel gewenst, vanwege diverse bedreigingen.

Denk aan acties van activisten, diefstal, vandalisme en brandstichting. Wij kunnen dit efficiënt tegengaan door geavanceerde technieken in te zetten. We maken gebruik van de beste camerasystemen, die gekoppeld zijn aan ons eigen Kooi Alarm Center. We beoordelen situaties nauwkeurig van afstand, zodat we de onnodige inzet van hulpdiensten kunnen voorkomen. Dit zijn de belangrijkste redenen om voor Kooi te kiezen:

  • Kostenefficiënte werkwijze;
  • Gebruik van geavanceerde apparatuur;
  • Persoonlijk contact;
  • Gratis veiligheidscheck en adviesrapport.

Camerabewaking op uw windmolenpark

Voor het detecteren van onregelmatigheden op uw nieuwe windmolenpark gebruiken we de beste camera’s. Onze UFO’s (Unit For Observation) hebben een bijzonder scherp oog, dag en nacht.

Infrarood zorgt voor perfect zicht na zonsondergang, zonder dat er enorme lampen nodig zijn. Geen lichtvervuiling dus, veroorzaakt door de windmolenpark beveiliging. De UFO’s zijn in feite plug & play systemen. Ze communiceren draadloos met de alarmcentrale en zijn voorzien van accu’s. Daardoor kunnen deze camera’s nagenoeg overal functioneren. Benieuwd naar hoe we u kunnen helpen met de beveiliging van een windpark in aanbouw? Neem contact met ons op, we geven u graag vrijblijvend advies.

Camerabewaking windmolenpark
Windmolenpark beveiligen met Kooi alarm center

Controle op uw windpark met het Kooi Alarm Center

Een windpark beveiligen met alleen camera’s is niet voldoende. Soms is er mankracht nodig om de situatie onder controle te krijgen.

Maar in de meeste gevallen volstaat het gebruik van sirenes en speakers op onze UFO’s. Moeten we toch beveiligingspersoneel of zelfs politie inschakelen? Dan betaalt u daar niet extra voor. Opvolgingskosten nemen wij gewoon voor onze rekening.

Vrijblijvend adviesgesprek voor windmolenpark beveiliging

We begrijpen dat u uw windmolenpark goed wil laten beveiligen, maar niet zit te wachten op hoge kosten. Kooi biedt de oplossing met een kostenefficiënt pakket van middelen.

Bij eventuele incidenten verzorgen we een uitgebreide rapportage. Benieuwd naar hoe wij uw windpark in aanbouw precies kunnen bewaken? We doen graag een gratis veiligheidscheck en leveren een adviesrapport. Persoonlijk contact staat bij ons voorop, ook wanneer u eenmaal voor ons heeft gekozen als uw partij voor beveiliging. Neem contact met ons op voor windmolenpark beveiliging.

Vrijblijvend advies beveiligen van windmolenpark
Jesse Kooi Camera Surveillance (1)
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Jesse helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Vraag nu direct een offerte aan
voor tijdelijke beveiliging


Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tijdelijke surveillance met hoogwaardige camerabewaking? We leveren graag maatwerk, want geen terrein, bedrijf of pand is hetzelfde. We zullen ons dus uitgebreid verdiepen in uw situatie, voor we voor u aan de slag kunnen gaan.

Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon