Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Dankzij Super UFO is uw project altijd veilig en kunt u met een gerust hart slapen

Diefstal en vandalisme zorgen jaarlijks voor miljoenen euro’s schade. Door uw project of terrein goed te beveiligen met tijdelijke en mobiele camerabewaking voorkomt u dergelijke schade en loopt de projectplanning geen extra vertraging op. Dit scheelt u weer flink wat onkosten. Gelukkig is er Super UFO, uw held die waakt als u slaapt. Zijn slogan: ‘Bouwen aan de toekomst mag nooit ten koste gaan van veiligheid en een goede nachtrust.’

Super UFO is overal waar uw waardevolle bezit beschermd moet worden. Zonneparken, windparken, bouwplaatsen, bedrijventerreinen of parkeerplaatsen. De mobiele cameramast van Super UFO is bruikbaar op talloze locaties. Met zijn innovatieve camerasysteem en directe opvolging bij onraad, worden ongenode gasten en ongeregeldheden opgemerkt. Het Kooi Alarm Center monitort de bewakingsbeelden 24 uur per dag, 7 dagen per week en zet waar nodig alarmopvolging in gang. Zo bent u altijd verzekerd van effectieve camerabewaking. Rest assured!

Voordelen camerabewaking
Super UFO
  • Schade voorkomen met directe actie
  • Opvolgingskosten zijn inclusief
  • Niet nodeloos gestoord door alarmen buiten werktijd
  • Rapportages van alarmenafhandeling
  • Meekijken en beveiligingstijden aanpassen in de 247kooi App
Super UFO (1)

Super UFO heerst op elk type terrein

Spiedend met zijn hoogwaardige 360 graden camera signaleert onze Super UFO vroegtijdig verdachte situaties op uw bouwplaats of terrein. Het voordeel van deze tijdelijke, mobiele camerabeveiliging is de verplaatsbaarheid. Verandert er iets op uw terrein, dan past de flexibele Super UFO zich hier snel en naadloos op aan.

Iedere UFO heeft een ingebouwde sirene en luidspreker om indringers af te schrikken. Zo betaalt Super UFO de indringer met gelijke munt terug en worden 99% van de incidenten voorkomen. En … eventuele inzet van politie of particuliere beveiligers hoeft u niet te betalen. De kosten voor uw bouwplaatsbeveiliging zijn dus op voorhand duidelijk en transparant.

Super UFO

Super UFO: superheld met een partner…

Heeft u een locatie met stroomvoorziening of ontbreekt deze juist? Super UFO voelt zich op elke locatie als een vis in het water. Voor elke spot vindt hij een passende stroomvoorziening. Zo kunnen ook grote, afgelegen terreinen volledig in beeld gebracht en bewaakt worden.
De centralisten van het Kooi Alarm Center zijn de trouwe partners van Super UFO. Zij nemen u de laatste zorg uit handen door alle systemen te monitoren en aan te sturen op de juiste alarmopvolging. Zo kunt u ongestoord met uw werk doorgaan met de geruststelling van de effectieve mobiele camerabewaking van Super UFO.

Mocht er een incident hebben plaatsgevonden, is dit al afgehandeld en zit er in mijn mailbox een uitgebreide rapportage van de uitgevoerde acties.
Richard Voortman, Projectleider Akor
Kooi Alarm Center
Voordelen
Kooi Alarm Center
  • 24/7 persoonlijk en professioneel toezicht
  • Uitsluitend uitkijken van eigen camerasystemen (prio1)
  • Opvolgingskosten komen altijd voor onze rekening
  • PAC-gecertificeerd, volgens de Europese norm EN50518
  • Luidspreker en sirene als directe alarmopvolging

Geen zorgen

Uw waardevolle materialen en gereedschappen zijn belangrijk voor u en tegelijk geliefd bij het dievengilde. Goede bouwplaatsbeveiliging is dan ook essentieel op locaties waar gewerkt wordt. Met zijn hoogwaardige beveiliging maakt Super UFO korte metten met dieven en vandalen op uw bouwplaats. Zo kunt u zich, geheel ontzorgd, volledig focussen op de voortgang van uw project.