Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
02 mei 2024

Camera’s met alarmfunctie voor jouw bouwplaats

Kooi biedt een betrouwbare beveiligingsoplossing voor je bouwproject met onze geavanceerde alarm- en camerasystemen. Deze systemen zijn speciaal ontworpen om je project te beschermen tegen onbevoegde toegang en veiligheidsrisico's, met directe ondersteuning van ons 24/7 Kooi Alarm Center voor een proactieve aanpak bij elk incident.

Het hart van onze dienstverlening is het Kooi Alarm Center, waar een gespecialiseerd team de alarmen van de bouwplaatscamera's monitort. Dit team is getraind om snel en accuraat te reageren op elke dreiging, zodat je bouwproject continu beschermd is met deskundige aandacht.

 

De voordelen van onze alarmen

  • 24/7 persoonlijk en professioneel toezicht
  • Uitsluitend uitkijken van eigen camerasystemen (prio1)
  • Opvolgingskosten komen altijd voor onze rekening
  • VTC-gecertificeerd, volgens de Europese norm EN50518
  • Luidspreker en sirene als directe alarmopvolging

 

Doeltreffende respons wanneer het alarm afgaat

Bij detectie van ongewenste activiteit op de bouwplaats, zoals onbevoegde personen, onderneemt ons team meteen een analyse. Indien nodig zetten we een sirene in werking of schakelen we beveiligingspersoneel of de politie in, altijd met inachtneming van jouw specifieke wensen en eisen. Onze diensten zijn breed inzetbaar, van windparken tot bouwlocaties en afvalopslagplaatsen, met het primaire doel je werkzaamheden veilig en ongestoord voort te zetten.

 

Precisie in alarmering

Onze geavanceerde benadering van bouwplaatsbeveiliging stelt ons in staat om met uiterste nauwkeurigheid te bepalen wat er op je bouwplaats gebeurt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van slimme detectietechnologieën en camera's die zijn uitgerust met bewegingsdetectoren en andere sensoren. Wanneer deze sensoren activiteit registreren, volgen we een specifiek, op maat gemaakt protocol dat is ontworpen om precies te beoordelen of de gedetecteerde activiteit een legitieme dreiging vormt. Door een op maat gemaakt protocol te volgen, voorkomen we onnodige onderbrekingen van je werk. Na een incident verstrekken we een gedetailleerd rapport, inclusief beeldmateriaal, om onze analyse en acties te verduidelijken.

Bouwplaatsbeveiliging Kooi Camerabewaking (1)

Geen extra kosten voor alarmopvolging

Een belangrijk voordeel van onze service is dat eventuele kosten voor de opvolging van alarmen, zoals de inzet van beveiligingspersoneel, politie of brandweer, voor onze rekening komen. Wij nemen deze verantwoordelijkheid op ons, zodat jij je kunt concentreren op de succesvolle uitvoering van je project. Deze benadering verzekert je van een constante staat van paraatheid en responsiviteit, zonder de financiële onzekerheid die vaak gepaard gaat met externe beveiligingsdiensten. Dit maakt onze beveiligingsoplossing niet alleen effectief, maar ook kostenefficiënt voor je project.

Wil je de beveiliging van je bouwproject verbeteren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende locatieanalyse en ontdek hoe onze alarmoplossingen je kunnen helpen. Met Kooi kies je voor een gestroomlijnd en zorgeloos bouwproces.

Veelgestelde vragen over onze alarmen voor bouwplaatsen

Hoe ontvang ik rapporten van incidenten en de genomen acties?

Na elk incident waarbij actie is ondernomen, stellen we een gedetailleerd rapport op inclusief beeldmateriaal van de gebeurtenis. Dit rapport geeft een overzicht van het incident, onze analyse, en de uitgevoerde acties. Deze rapporten worden digitaal verstuurd, zodat je altijd snel en eenvoudig inzicht hebt in de veiligheidsstatus van je bouwplaats.

 

Kan ik het alarmsysteem op afstand beheren of aanpassen?

Ja, met onze technologie en de 247kooi App heb je de mogelijkheid om het alarmsysteem op afstand te beheren en aan te passen. Dit biedt je flexibiliteit en controle over de beveiliging van je bouwplaats. Je kunt beveiligingstijden aanpassen, camera's activeren of deactiveren, en specifieke instellingen wijzigen, allemaal vanaf je smartphone of ander mobiel apparaat.

 

Zijn er aanvullende kosten verbonden aan de inzet van politie of beveiligingspersoneel?

Nee, er zijn geen extra kosten voor jou als klant voor de opvolging van alarmen, inclusief de inzet van politie, beveiligingspersoneel of brandweer. Deze kosten worden volledig gedekt door Kooi, als onderdeel van onze commitment om een volledige en kostenefficiënte beveiligingsoplossing te bieden.

 

Werkt het alarmsysteem ook bij slechte weersomstandigheden?

Ja, onze alarmsystemen zijn ontworpen om effectief te functioneren onder diverse weersomstandigheden. De camera's en sensoren die wij gebruiken, zijn robuust en bestand tegen zowel extreme hitte als kou, regen, en wind. Dit zorgt ervoor dat je bouwplaats het hele jaar door goed beveiligd is, ongeacht de weersomstandigheden.

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.