Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Camera unit

met innovatieve camerabewaking en directe opvolging

Een mobiele camera unit inzetten voor uw beveiliging? Wij werken met een geavanceerde UFO (Unit For Observation).

Zo’n verplaatsbare bewakingscamera levert dag en nacht kraakhelder beeld, terwijl een luidspreker en sirene indringers afschrikken. Benieuwd naar hoe we een camera unit kunnen inzetten voor uw onderneming? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Beveiligen met een mobiele camera unit

Een mobiele beveiligingscamera is natuurlijk bruikbaar voor talloze ondernemingen. We beveiligen bijvoorbeeld zonneparken, bouwplaatsen, bedrijventerreinen en parkeerplaatsen met onze UFO’s. De mobiele camera unit heeft diverse handige eigenschappen:

  • Haarscherpe beelden
  • Infrarood voor nachtzicht
  • Sirene en luidspreker voor afschrikken indringers
  • 4G verbinding met ons eigen Kooi Alarm Center
  • Leverbaar inclusief stroomvoorzieningUnit For Observation verbonden met de alarmcentrale

Via een 4G verbinding is elke camera unit draadloos verbonden met het Kooi Alarm Center. Ons personeel kan zo 24/7 meekijken, en waar nodig ingrijpen. Eventuele inzet van politie of beveiligers hoeft u niet te betalen; dit nemen wij voor onze rekening.

Gelukkig is opvolging meestal niet nodig. Elke camera heeft een sirene en luidspreker om indringers af te schrikken, dit voorkomt de meeste incidenten. Hoewel de camera’s uit te rusten zijn met accu’s, is een stroomaansluiting ter plekke wenselijk. Wij kunnen dit realiseren met een Powerbox of Solar Power Box.

Mobiele cameramast internationaal inzetbaar

Een camera unit nodig? Wij kunnen u helpen in een groot aantal Europese landen. Naast nederland zijn we onder meer actief in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en de Scandinavische landen.

Wanneer u kiest voor het gebruik van een mobiele cameramast, zorgen wij voor dienstverlening op maat. Elke Unit For Observation heeft een bereik van maar liefst 30.000 M². Dit maakt het mogelijk om ook grote terreinen volledig in beeld te brengen. Het voordeel van een verplaatsbare bewakingscamera is daarnaast dat we ons snel kunnen aanpassen bij veranderingen op een terrein.

 

Bespaar kosten met mobiele camera beveiliging

De inzet van surveillerende beveiligers is niet goedkoop. Door te kiezen voor een mobiele camera unit wordt de inzet van personeel beperkt. Situaties zijn dag en nacht goed te beoordelen vanuit het Kooi Alarm Center, terwijl sirenes en spraakberichten via de luidspreker indringers wegjagen.

Al met al levert Kooi zo een kostenefficiënte oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u, zodat u weet wat de kosten van mobiele camera beveiliging zijn.

Mobiele camera unit: deskundige dienstverlening, persoonlijk contact

Zijn één of meerdere Units For Observation de oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk? We voeren graag een kosteloze veiligheidscheck voor u uit. Persoonlijk contact en deskundige dienstverlening staan bij Kooi voorop.

Wacht niet langer en breng uw beveiliging op orde. Dit kan op een kostenefficiënte manier wanneer u kiest voor de mobiele camera unit van Kooi!

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Niels Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Niels helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon