Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Hoe werkt een mobiele cameramast?

Kooi biedt de mobiele cameramast om ieder terrein vanaf een afstand te beveiligen tegen diefstal of andere misdaden. De plaatsing en installatie van de innovatieve camera mast is inbegrepen in onze uitgebreide dienstverlening. Het snel inzetbare systeem biedt binnen een uur volledige bescherming van je domein.

De mobiele camerabewaking is verbonden met onze eigen alarmcentrale in Nederland, die bemand wordt door ervaren centralisten. Vanuit de meldkamer bedienen zij de cameramasten met ingebouwde afschrikmiddelen. Het alarm, de luidspreker en het licht zijn effectief in het verdringen van indringers. Over het algemeen hoeft de politie niet in te grijpen. Hierdoor is de cameratoren van Kooi effectiever en goedkoper dan traditionele beveiligers.

Voordelen van een cameramast van Kooi
  • Infrarood camera’s voor nachtzicht
  • Hoge resolutie beelden
  • Effectieve ingebouwde afschrikmiddelen
  • Betrouwbare 4G-verbinding met de alarmcentrale
  • Optie tot externe energiebron
  • Geen extra kosten voor directe alarmopvolging
  • 24-uurs beveiliging door ervaren centralisten
Voordelen Tijdelijke Beveiliging Kooi

De intelligente software van de mobiele cameramasten

De cameramasten zijn niet alleen mobiel inzetbaar, maar het systeem is bovendien uitgerust met de nieuwste technologie. Het is belangrijk dat het systeem onderscheid kan maken tussen geautoriseerd personeel en ongewenste bezoekers.

De intelligente software zorgt ervoor dat de cameramast verdachte situaties herkent. De Kooi Alarm Centrale ontvangt een melding wanneer een indringer de locatie probeert te betreden. Voor afgelegen gebieden is een mobiele cameramast een interessante optie, bijvoorbeeld zonneparken of windmolenparken. De infrarood techniek levert zelfs in het donker haarscherpe videobeelden met een hoge resolutie. Dit is onmisbaar voor locaties waar weinig voorbijgangers langskomen die eventuele dreigingen kunnen melden.

 

Flexibele beveiligingsoplossing - met externe energiebron

Onze flexibele beveiligingsoplossing is ideaal voor sectoren waarbij de omstandigheden regelmatig veranderen. De snel mobiel inzetbare cameramast is daardoor ideaal voor bouwplaatsbeveiliging, waar kostbare materialen en machines het risico lopen om gestolen te worden.

Geen beschikking tot een stroomvoorziening? Kooi levert externe energiebronnen, waardoor iedere mobiele cameramast volledig autonoom werkt. We leveren drie opties die aangesloten kunnen worden op de cameratoren. De Power Box is een aggregaat die een continue stoomvoorziening levert. De Solar power unit een milieuvriendelijke oplossing, waarbij zonne-energie wordt omgezet in elektriciteit. De hybride power box is een combinatie van voorgaande oplossingen. Wanneer de zonnepanelen niet voldoende energie kunnen leveren, schakelt dit model over op een geluidloze generator.

Bewakingscamera voor elk type terrein
Product UFO Go
UFO Go

Camerabewaking ideaal voor inritten en toegangswegen.

Camerabewaking ideaal voor inritten en toegangswegen.

Bekijk
Product UFO Prime Kooi
UFO Prime

Voor het beveiligen van specifieke objecten.

Voor het beveiligen van specifieke objecten.

Bekijk
Product UFO Medium
UFO Medium

Slimme beveiliging voor grote en complexe terreinen.

Slimme beveiliging voor grote en complexe terreinen.

Bekijk
Product UFO Large
UFO Large

Voor grootschalige en afgelegen locaties.

Voor grootschalige en afgelegen locaties.

Bekijk
Product UFO Go
UFO Go

Camerabewaking ideaal voor inritten en toegangswegen.

Camerabewaking ideaal voor inritten en toegangswegen.

Bekijk
Product UFO Prime Kooi
UFO Prime

Voor het beveiligen van specifieke objecten.

Voor het beveiligen van specifieke objecten.

Bekijk
Product UFO Medium
UFO Medium

Slimme beveiliging voor grote en complexe terreinen.

Slimme beveiliging voor grote en complexe terreinen.

Bekijk
Product UFO Large
UFO Large

Voor grootschalige en afgelegen locaties.

Voor grootschalige en afgelegen locaties.

Bekijk

Kies de mobiele cameramast die bij u past

Verschillende projecten vragen om een passende oplossing. Wij bieden verschillende cameramasten die geschikt zijn voor diverse doeleinden en oppervlakten. Onze UFO’s zijn geschikt voor diefstalpreventie, terwijl de RED ontwikkeld is voor broeidetectie. Bent u benieuwd welk model geschikt is voor uw situatie? Hieronder een overzicht van onze cameramasten:

UFO Prime

Dit model is ontworpen om specifieke objecten te beveiligen. De cameratoren wordt op een vaste plek geïnstalleerd, wat de mobiele cameramast geschikt maakt voor diverse sectoren. Zo wordt het geïntegreerde camera- en detectiesysteem ingezet om ketenparken te beveiligen, maar ook bij de opslag van materialen is de oplossing perfect. De omgeving wordt in de gaten gehouden door een Fixed Dome Network Camera, die een vast punt in de gaten houdt.

UFO Medium

Grote en complexe bouwterreinen vereisen een effectief beveiligingssysteem. Deze mobiele cameramast zetten wij in om omvangrijke locaties te beschermen tegen schade die veroorzaakt wordt door vandalisme of diefstal. Met een 360° Pan Tilt Zoom (PTZ) camera en twee vaste bewegingssensoren blijft geen beweging onopgemerkt. Deze combinatie creëert een groot bereik, waarbij iedere hoek van het terrein effectief in beeld gebracht wordt. De camera’s beschikken over een groot zoombereik en een hoge resolutie, waardoor zelfs kleine details waargenomen worden.

UFO Large

Een afgelegen locatie loopt een groter risico op criminaliteit. Het beveiligen van deze gebieden kan een opgave zijn, doordat er geen stroomvoorziening voorhanden is. Deze cameratoren biedt dan dé uitkomst. Deze innovatieve cameratoren beschikt over een geïntegreerd milieuvriendelijk energiesysteem, dat zonnepanelen gebruikt als primaire energiebron. Hierdoor is het product volledig autonoom inzetbaar om complexe locaties te beveiligen. De Pan Tilt Zoom (PTZ) camera beschikt over infraroodtechnologie, waardoor de alarmcentrale dag en nacht haarscherpe beelden ontvangt.

UFO Go

Bouwlocaties vormen vaak een doelwit voor vandalisten, omdat hier waardevolle grondstoffen en machines opgeslagen staan. Dit model is speciaal ontwikkeld om het beveiligingsrisico van deze locaties te verkleinen. De mobiele cameramast kan eenvoudig verplaatst worden en is met name interessant voor compacte locaties,  zoals een toegangsweg, inrit of de omheining van een terrein. Omdat deze projecten onderhevig zijn aan veranderingen, is enige flexibiliteit vereist. Dit product is eenvoudig te verplaatsen, waardoor u altijd verzekerd bent van de juiste bewaking op de juiste plek.

RED Fixed

Tijdens de verwerking van afval is de kans op brand en broei groot. De thermometrische camera is geschikt voor overdekte opslaglocaties van afval. De cameramast wordt op een vaste locatie geïnstalleerd en houdt de temperatuurschommelingen continu in de gaten. Zo wordt brandgevaar vroegtijdig gedetecteerd. Het systeem meldt een abnormale temperatuurstijging direct aan de alarmcentrale, zodat zij het overeengekomen protocol in werking kunnen zetten.

RED Mobile

Afvalverwerkers lopen iedere dag het risico op brand, doordat het afval langdurig blijft liggen. Deze verplaatsbare cameramast wordt ingezet voor de detectie van broei. De cameratoren beschikt over een kantelbare 360° camera en is inzetbaar op elke locatie. De intelligente software signaleert risicovolle stijgingen in de temperatuur om vervolgens een alarm te versturen naar onze meldkamer. Zo zijn wij snel op de hoogte van brandgevaar, waardoor er snel actie ondernomen kan worden.

RED Concrete

Afvalbranden kunnen veel schade opleveren. Daarom hebben wij een oplossing bedacht voor de afval- en recyclingbranche, om brandgevaar te detecteren voordat het de mogelijkheid krijgt om te verspreiden. Deze cameratoren is speciaal ontwikkeld voor binnen- en buitenterreinen. Het grote bereik van 70.000m2 maakt het mogelijk om grote gebieden te beveiligen.

 

Beveilig uw terrein 24/7 met een mobiele cameramast van Kooi

Wij bieden verschillende producten voor videobewaking op afstand. Vraagt u zich af welk camera mast geschikt is voor uw project? Dan kunt u contact opnemen met onze specialisten. Zij vertellen u graag meer over de verschillende opties. U kunt er ook voor kiezen om een gratis veiligheidsscan uit te laten voeren. Wij brengen alle veiligheidsrisico’s in kaart, om een op maat gemaakt plan op te stellen dat is afgestemd op uw situatie. Beveilig uw locatie effectief met een mobiele cameramast van Kooi Camerabewaking.