Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Pieter Klaas -
26 juli 2024

Veiligheid van zonneparken, onze prioriteit

Henk Haaksema, site manager PowerField: “Bij PowerField beheren we meerdere zonneparken verspreid over het land. Een belangrijk aspect van ons werk is het waarborgen van de veiligheid van onze installaties en materialen. Gezien de waarde van de apparatuur en de potentiële risico’s die daarmee gepaard gaan, hebben we ervoor gekozen om gebruik te maken van tijdelijke camerabewaking van Kooi. Dit heeft ons geholpen om ongewenste situaties te voorkomen en de operationele continuïteit te waarborgen.”

 

Ervaring met Kooi Camerabewaking

In onze ervaring heeft Kooi Camerabewaking een essentiële rol gespeeld in het beschermen van onze zonneparken. De systemen zijn eenvoudig op te zetten en binnen de kortste keren operationeel, wat voor ons als snelgroeiende organisatie van groot belang is. Het snelle handelen en de mogelijkheid tot persoonlijk contact hebben ervoor gezorgd dat we altijd op tijd voorzien zijn van de nodige beveiliging, zelfs bij onverwachte omstandigheden.

Henk vertelt verder: "De systemen van Kooi zijn enorm effectief gebleken. We hebben nog geen enkele keer te maken gehad met diefstal of sabotage, iets wat we in het verleden helaas wel eens meemaakten. De aanwezigheid van de Kooi-camera’s heeft een duidelijk afschrikwekkend effect op potentiële indringers/ daders. We krijgen soms meldingen van sirenes, maar dat alleen al zorgt ervoor dat indringers afgeschrikt worden en hun poging staken."

 

Flexibiliteit en efficiëntie

De flexibiliteit van Kooi Camerabewaking is voor ons van onschatbare waarde. Mocht er behoefte zijn aan nieuwe camera’s of moet er een systeem verplaatst worden naar een ander park, dan kunnen we eenvoudigweg een bericht sturen en vaak staat er dezelfde dag nog een systeem op locatie. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat we altijd snel kunnen schakelen en adequaat kunnen reageren op nieuwe uitdagingen.

 

Henk: "Het contact met Kooi is uitstekend. Een WhatsApp-bericht is al voldoende en binnen no-time staat er een nieuw systeem van Kooi in het veld. Er zijn nooit problemen of conflicten geweest. Alles wordt altijd snel en vakkundig opgelost. Hierdoor hebben we gemoedsrust en weten we dat al onze parken goed beveiligd zijn."

 

Powerfield 3

Kooi Camerabewaking, de oplossing voor veiligheidsproblemen

Tijdelijke camerabewaking heeft ons geholpen om op een effectieve en efficiënte manier de veiligheid van onze zonneparken te waarborgen. Het snelle handelen en het persoonlijke contact hebben ervoor gezorgd dat we altijd voorbereid zijn op eventuele risico’s. Tot op heden hebben we geen enkele diefstal of schade aan onze installaties gehad, wat de investering in deze systemen meer dan waard maakt.

 

 

"De systemen van Kooi bieden ons gemoedsrust. We hoeven niet constant bezorgd te zijn over de veiligheid van onze parken. Mocht er iets gebeuren, dan zien we dat de volgende dag meteen in een rapport en is er al actie ondernomen door Kooi. Dit geeft ons de vrijheid om ons te focussen op wat echt belangrijk is: het beheren en uitbreiden van onze zonneparken."

Door deze positieve ervaring zouden we niet aarzelen om Kooi Camerabewaking aan te bevelen aan andere bedrijven in de energiesector.

 

Website Powerfield

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.