Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
04 juli 2024

Kooi presenteert: de UFO Titan. Het is de nieuwste camera unit in de UFO-serie. De Titan kan gezien worden als alles-in-één gigant en opvolger van de UFO Large, de eerste en oudste UFO. Verlaten gebieden zonder vaste stroomaansluiting? Geen probleem voor de Titan die beschikt over drie solar panelen en een geïntegreerde generator.

De UFO Titan bestaat uit het vertrouwde onverwoestbare frame, driekoppige camera, uitklapbare solar panelen en duurzame generator. De laatste zorgt voor een CO2-reductie tot 90%. De Titan heeft een detectiebereik van 100 meter, Video Content Analyse (VCA) dankzij AI en heeft een maximale hoogte van 6 meter.

Stroomvoorziening

De solar panelen genereren in totaal 1080 Wp aan stroom. De Titan werkt voor het grootste deel van het jaar op zonne-energie. In de donkere maanden van het jaar en in gebieden met relatief weinig zonlicht (zoals de Nordics) dient de generator als back up. Die werkt enkel als de Titan hier zelf om vraagt.

 

 

 

Op de foto: zelfs op minder zonnige dagen zorgen de zonnepanelen en generator voor voldoende stroom om de Titan zijn werk te laten doen.

9 11Zon (3)

Monitoring en controle op afstand

De Titan kan zelfstandig communiceren met de zogenaamde generator control unit, bijvoorbeeld als het systeem moet worden bijgetankt. En ons Kooi Alarm Center staat natuurlijk in nauw contact met de Titan om elke bouwlocatie 24/7 te beveiligen.

Al met al een robuuste nieuwe aanvulling op onze betrouwbare mobiele camera units die jou als klant een ongestoorde nachtrust geven.