Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Gratis offerte
Bart -
10 februari 2023

Acteren, beheren en anticiperen. Daaruit bestaan de werkzaamheden van projectmanager Koos Antoons vooral. Als vast aanspreekpunt voor diverse infra-klanten is Koos verantwoordelijk voor het soepele verloop van elk project. Sinds kort behoren ook de Kooi-partnerschappen tot zijn portefeuille. “Er is een wereld te winnen via samenwerking.”

Zodra de sales manager van Kooi de overeenkomst met een klant heeft gesloten, komt Koos in actie. “Ik begeleid het project vanaf het moment dat de camera geplaatst wordt tot het moment dat hij weer wordt opgehaald,” vat hij zijn werk kort samen. “Infra is zeer dynamisch. Het materiaal dat we bewaken met onze UFO’s verplaatst zich vaak meerdere keren tijdens een project. Daarbij moeten wij dagelijks de situatie monitoren en meebewegen. Staat de camera nog goed? Is het detectiegebied nog juist? Ik anticipeer dus direct als er iets verandert.”

Afwisseling

Koos werkt nauw samen met de sales managers in het veld. Zodra de UFO ter plaatse is, helpt hij de klant met alle vragen. “Ik check de dagelijkse incidentrapportages op juistheid, of de foto’s netjes zijn en het protocol is gevolgd. Die stuur ik dan naar de klant. Ook assisteer ik bij de juiste positionering van de camera’s op locaties en bespreek de risico’s. Uiteraard kan ik de klant ook advies geven over  bouwplaatsbeveiliging en onze werkwijze wanneer de camera iets detecteert en onze meldkamer in actie komt. Teveel om op te noemen eigenlijk,” lacht Koos. Aan afwisseling dus geen gebrek. “Dat maakt het werk juist zo leuk en leerzaam,” benadrukt hij. 

Op de foto Koos: "Er is veel te winnen bij samenwerkingen.”

1 Min (1)

Vluchtelingen

Nieuw is de beveiliging van opvanglocaties van Oekraïense vluchtelingen waar Kooi een jaar geleden voor gevraagd werd. Nu staan er camerasystemen op diverse locaties in Groningen en Friesland. Koos: “Onze opdracht hier is zorgen voor veiligheid van de bewoners. De UFO’s zorgen ook voor een continue registratie van de beelden. In Haren gebruikt de beveiliging op locatie de camerabeelden actief. Mocht het nodig zijn dan leveren wij ook beeldmateriaal aan de politie.”

Samenwerking 

Koos begon 3,5 jaar geleden als centralist in  het Kooi Alarm Center (KAC). Het sloot naadloos aan bij zijn opleiding Beveiliging. Na een switch werkt hij nu al ruim een jaar als projectmanager. Naast infra heeft hij nu ook de partnerschappen onder zijn beheer. Kooi werkt al geruime tijd samen met Ferwerda Beveiliging en ook met de beveiligingsbedrijven Cruon en Nsecure. “Er is veel te winnen bij samenwerkingen,” begint Koos. “Neem nu de beveiliging. Er is momenteel veel vraag naar beveiligers maar ze zijn lastig te vinden. Voor een beveiligingsbedrijf is het dan waardevol om met ons samen te werken. Wij kunnen hen met onze producten ondersteunen. De samenwerking maakt de beveiliging beter!”

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u ook een veilige bouwplaats? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar een passende oplossing om uw terrein te beveiligen.