Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
26 januari 2023

Diefstal en vandalisme zorgen jaarlijks voor miljoenen euro’s schade. Door jouw project of terrein goed te beveiligen met tijdelijke en mobiele camerabewaking voorkom je dergelijke schade en loopt de projectplanning geen extra vertraging op. Bouwen aan de toekomst mag nooit ten koste gaan van veiligheid en een goede nachtrust. Bij Kooi zorgen we ervoor dat je met een gerust hart kunt slapen? Rest assured! En wel om de volgende 5 redenen:

1. 

Jouw terrein is altijd en overal 24/7 verzekerd van effectieve beveiliging en voortgang van jouw project dankzij onze hoogwaardige mobiele camerasysteem, de UFO. Onze Unit For Observation beveiligt bouwplaatsen, zonneparken, windparken, bedrijventerreinen en parkeerplaatsen. Door gebruik te maken van innovatieve, hoogwaardige techniek en nauwkeurige opvolging worden ongenode gasten en ongeregeldheden op jouw terrein altijd opgemerkt.

2. 

Met ons uitgebreide assortiment aan UFO-systemen, hebben wij voor elk project de perfecte oplossing in huis. Zo is de UFO Go geschikt voor beveiliging van inritten en toegangswegen en de UFO Medium juist voor grote en complexe terreinen. Onze verkoopadviseurs vertellen welke UFO het beste bij jouw locatie past en doen gratis een beveiligingscheck. Al onze UFO’s zijn standaard uitgerust met een ingebouwde sirene en luidspreker om indringers af te schrikken. Zo worden de meeste incidenten voorkomen. Het voordeel van onze mobiele terreinbeveiliging is de verplaatsbaarheid van de UFO. Hierdoor kunnen we ons snel aanpassen bij veranderingen op jouw terrein.

3

Onze UFO’s zijn geschikt voor ieder type terrein. Ze kunnen aangesloten worden op stroom en hebben een laag energieverbruik. Als op locatie geen stroomvoorziening aanwezig is, leveren we duurzame energievoorziening mee zoals de Solar Power Unit. Dit is een stroomvoorziening die volledig op zonne-energie draait. Door onze UFO’s standaard uit te rusten met infrarood verlichting dragen we bovendien ook een steentje bij aan het terugdringen van lichtvervuiling in de avond en nacht. Goed voor mens én dier.

2 (5)

4

De deskundige centralisten van het Kooi Alarm Center (KAC) monitoren de bewakingsbeelden 24 uur per dag, 7 dagen per week en zetten waar nodig alarmopvolging in gang. Het KAC is CCV-PAC, NEN-EN50518 en ISO27001 gecertificeerd en gespecialiseerd in de afhandeling van camera alarmen. Dient bij de Unit For Observation (UFO) volgens de voorschriften 80% van de reguliere meldingen binnen 90 seconden opgenomen te worden, bij Kooi doen we dat in 14 seconden. Het gaat hier dan specifiek om de zogenaamde ‘intrusion alarms’, registraties van insluipers. Deze snelle reactietijd maakt ons uniek. Onze drive is om binnen 10 seconden meldingen aan te nemen. Hoe sneller je in actie komt, hoe groter de kans dat je schade en diefstal voorkomt. En als wij de hulpdiensten inschakelen, dan zijn de kosten hiervan voor onze rekening. Geen extra bijkomende kosten voor je en dat is voor wel zo’n prettig idee.

5.

Met onze 24/7 Kooi app kun je altijd op afstand meekijken met de UFO en de beveiligingstijden aanpassen vanaf de mobiele telefoon. Als jij en jouw collega’s naar huis gaan, nemen onze camera’s en het Kooi Alarm Center de bewaking over. Gebeurt er ’s nachts iets verdachts op jouw bouwplaats, dan ontvang je hier de volgende dag een rapportage van. Zo kun je ongestoord ’s nachts slapen. Rest Assured!

 

Hoe kunnen wij u helpen? 

Wil je ook een veilige bouwplaats? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar een passende oplossing om jouw terrein te beveiligen.