Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
14 juni 2023

Een langgekoesterde wens gaat in vervulling voor Lolland-Falster. De twee eilanden worden via een lange nieuwe gaspijpleiding aangesloten op het Deense gasnet. De pijpleiding is een investering die zal helpen om belangrijke banen op Lolland-Falster te behouden. Kooi en Upfront Security beveiligen de waardevolle materialen en apparatuur op de bouwplaatsen. "We werken nauw samen in dit project om allebei beter werk te kunnen leveren," zegt Upfront-CEO Sören Winckler. 

Het project Groen Gas Lolland Falster (GGLF) is een uitkomst. De potentiële productie van biogas op Lolland-Falster zal de verwachte vraag naar biogas acht maanden per jaar overstijgen. Daarom wordt Lolland-Falster via een gaspijpleiding aangesloten op het bestaande gasnet op Seeland. 

Kostbare vertraging

De werkzaamheden zijn nu in volle gang. Winckler: "Op alle locaties waar de nieuwe gasstations komen, zijn zeven camerasystemen van Kooi geplaatst. Waarschijnlijk komen er nog meer. Ze beschermen de kostbare apparatuur en gereedschappen. Diefstal betekent kostbare vertraging van het project. Als een van deze Units For Observation (UFO) alarm slaat, gaan onze beveiligers er meteen op af om het te controleren. Het werkt perfect!"

 

Samenwerking gaat verder

Het is de eerste keer dat Kooi en Upfront Security samenwerken, maar het smaakt nu al naar meer. "Upfront Security is een belangrijke partner voor ons," begint projectmanager Morten Dissing van Kooi. "Deze projecten liggen ver van de grote steden, waar vaker vraag is naar beveiligers. Daarom zoeken we specifiek naar lokale bedrijven die specialist zijn op dit gebied en gaan met hen in zee." Winckler vult aan: "We genieten van onze samenwerking. Kooi is een relatief nieuw bedrijf in Denemarken. We werken nauw samen in dit project om allebei beter werk te leveren."

Op de foto: Sören Winckler weet de UFO's inmiddels ook al zelf te bedienen...

Up1

Samen een mooie toekomst

Dat werkt zeker, want tot nu toe hebben zich nog geen incidenten voorgedaan. Dissing: "Dit project in het zuiden van Seeland, is een van de vele goede voorbeelden van hoe flexibel het systeem en de organisatie van Kooi is. De camera's worden vele malen per week verplaatst en in goede samenwerking met ons Alarm Center zorgen ze ervoor dat alle machines beveiligd zijn, zodat indringers het project niet kunnen vertragen." Winckler ziet een mooie toekomst voor zich op het gebied van samenwerking. "Samenwerken is goed voor ons allebei. Wij hebben de kennis van de Deense markt en Kooi van de technologie die we kunnen gebruiken. Onze verkoopafdeling verkoopt de camerasystemen van Kooi ook al. We zouden Kooi zeker aanbevelen bij andere bedrijven." 

We werken nauw samen in dit project om allebei beter werk te leveren.
Sören Winckler, CEO Upfront Security

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.