Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
04 juli 2023

Vier maanden geleden stapte hij op een rijdende trein genaamd Kooi. Nu ziet Michiel Huitema, Managing Director Benelux, bevestigd wat hij al vermoedde: “De cultuur en energie bij Kooi is werkelijk uniek. Iedereen kijkt naar elkaar om, zorgt voor elkaar. Elke collega zou zonder twijfel zó op mijn kinderen mogen passen.” 

Dat laatste vraagt om uitleg en die geeft Michiel graag. “Het type mens hier is van nature klantgericht maar vooral behulpzaam. We denken goed om elkaar. Daarom zeg ik schertsend: bij iedereen heb ik het gevoel dat ze zó op mijn dochter mogen passen. Geen enkel probleem.”

Voldoende uitdagingen

Inmiddels liggen er naast het doorgroeien van Kooi Benelux voldoende uitdagingen op het bordje van Michiel. “In de bouw komt veel milieuregelgeving op ons af en dat verdient onze aandacht. Verder zie ik nog heel veel mogelijkheden voor ons broeidetectiesysteem RED. En het aangaan van nieuwe partnerschappen kan ons én partners heel veel opleveren. Daar zetten we ook actief op in.”

 

Mensen maken het verschil

Ondanks de snelle groei overheerst bij Kooi nog steeds het familiegevoel. En de klantgerichtheid in alle geledingen van de organisatie. “Over de schouder meekijkend bij debiteurenbeheer en de centralisten van de meldkamer viel me dat echt weer op. Het engelengeduld en de hulpvaardigheid in onze dienstverlening,” vertelt Michiel. “De mensen zijn de sleutel tot het succes. “Uiteraard draait het om het product. Dat moet goed zijn. Maar Kooi is het levende bewijs dat de mensen het verschil maken.”

Op de foto Michiel Huitema: "Mijn missie is om Kooi Benelux door te laten groeien. Niet alleen groei in omzet maar ook groeien als organisatie en persoonlijke groei van de mensen."

M. Huitema

Wees trots!

In de hevig concurrerende markt van mobiele camerabeveiliging gelooft Michiel dan ook heilig in de kracht van het persoonlijke. “En dan vooral onze klantgerichtheid aan de telefoon of op locatie,” verduidelijkt hij. “Ik liep laatst een dagje mee met een projectmanager. Ik was zwaar onder de indruk van hoe goed hij doorvroeg om tot de kern van de zaak te komen en meteen voor een oplossing zorgde. Die kracht, daarmee mogen we ons best wat sterker profileren en ook trots op zijn, want dat is écht knap. Ik gun Kooi die trots. Je hebt het met elkaar geweldig gedaan de afgelopen 12,5 jaar dus: Be proud!"