Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
20 maart 2023

Met de komst van Michiel Huitema als Managing Director Benelux haalt Kooi een échte verbinder en people manager binnen. Michiel volgt Henk Rump op en zal de Benelux verder laten groeien. “Maar wel zo dat de geweldige vibe en cultuur geborgd blijft,” aldus de geboren Rotterdammer.

Michiel is een echte business man. Recent verdiende hij zijn sporen als programmaleider Social Impact bij Topsport Noord en bekleedde hij diverse managementfuncties bij de Kamer van Koophandel. “Ik had echter weer zin om intellectueel uitgedaagd te worden,” vertelt hij. “Kooi groeit hard maar dat brengt ook groeipijnen en vele uitdagingen met zich mee. Aan mij om Kooi Benelux hierin te begeleiden en het pad vol hobbels en groeistuipen te effenen. De mensen zijn daarbij altijd de belangrijkste sleutel.”  

Vibe en drive

Vanaf het eerste contact met zijn nieuwe werkgever voelt de MD zich bijzonder welkom. Michiel: “Wat ik écht bijzonder vind is de cultuur en de energie binnen het bedrijf. Die drive en vibe heb ik nog niet eerder zo meegemaakt. Dat is ook de grote uitdaging: hoe zorg ik ervoor dat de groei blijft maar tegelijk die vibe en drive niet verloren gaan. Ook als het even tegenzit.” Peter Schollmann, CEO van Kooi: “Met Michiel halen we een flinke dosis relevante ervaring binnen. Dat, gecombineerd met een jong , enthousiast en zeer gedreven team geeft me de overtuiging dat we de beste mix te pakken hebben voor de verdere groei van onze positie in de Benelux.” 

M Huitema Kooi

Eigenschappen

Michiel wil zijn aanstekelijk enthousiasme graag overdragen op het team Benelux. “Ik geniet gewoon van mensen. Alles wat ik denk en doe start bij mensen. Mens- en klant-denken én doen zit als het ware in mijn DNA. Vanuit interesse wil ik altijd begrijpen, leren, ontdekken en verbeteren. En door kritisch na te denken, te zoeken naar creatieve oplossingen, help ik organisaties en mensen groeien. Met een positieve insteek, een grote betrokkenheid en openheid weet ik mensen te inspireren, te binden en mee te krijgen. Ik krijg energie van mensen om me heen met wie ik samen resultaten behaal.” De manager heeft zich voorlopig voor drie jaar aan Kooi verbonden. “Als men na drie jaar zegt: ‘Dat heb je helemaal waargemaakt’, dan zou ik super trots zijn.”

Hoe kunnen wij u helpen? 

Wilt u ook een veilige bouwplaats? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar een passende oplossing om uw terrein te beveiligen.