Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Kwaliteitsonderwijs

Passend onderwijs is voor mensen in alle leeftijdscategorieën en in alle levensfasen van belang, van voorschoolse educatie tot 'een leven lang leren'. Onderwijs zorgt ervoor dat de werkenden over vaardigheden beschikken om te kunnen functioneren in een kennisintensieve omgeving. Dit doel benadrukt het belang van onderwijs voor de ontwikkeling van vaardigheden. Het richt zich daarnaast op het elimineren van genderongelijkheid in het onderwijs en het waarborgen voor gelijke toegang voor kwetsbare groepen, waaronder personen met een beperking, inheemse volkeren in kwetsbare situaties. (SDG Nederland, 2022)

Kwaliteit en educatie bij Kooi

Wil je groeien als persoon, dan is het belangrijk om nieuwsgierig te zijn naar nieuwe ontwikkelingen. Je borduurt voort op wat je goed kunt, maar onderzoekt ook waar je nog aan kracht kunt winnen. Kooi ondersteunt haar medewerkers hier actief in. In 2030 faciliteert Kooi dit beleid volledig en biedt ze (opleidings)programma’s aan die bijdragen aan persoonlijke groei van haar personeel. Van jong tot oud.

0U9A1322 11Zon

Sustainable Development Goals

Bekijk ook de andere SDG's waar wij een positieve bijdrage aan leveren!