Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Waardig werk en economische groei

Economische groei is pas duurzaam als kapitaal, arbeid en grondstoffen verantwoordelijk worden ingezet en als winsten en inkomens eerlijk verdeeld worden tussen burgers en bedrijven. Dit doel erkent ook het belang van duurzame en milieuvriendelijke productieprocessen en beleid dat economische groei ondersteunt zonder afbreuk te doen aan de milieukwaliteit.(SDG Nederland, 2022)

 

Menswaardig werk en economische groei bij Kooi

Iedereen bij Kooi is uniek. Maar we zijn ook allemaal gelijk. Kooi streeft naar een uitgebalanceerd personeelsbestand waarin ruimte is voor iedereen. Elke medewerker voelt zich betrokken, gerespecteerd en gewaardeerd, ongeacht kenmerken als geslacht, leeftijd, geloof, ras, seksuele gerichtheid en nationaliteit.

0U9A1301 11Zon

Sustainable Development Goals

Bekijk ook de andere SDG's waar wij een positieve bijdrage aan leveren!