Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Betaalbare en duurzame energie

Het gebruik van fossiele brandstoffen moet verminderd worden. De ontwikkelingen en het gebruik van technologieën voor energiebesparing en hernieuwbare energiebronnen zoals wind- en zonneparken zijn een wezenlijk middel om energieverbruik en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen. Dit heeft heeft een positief effect op onze welvaart. Het doel omvat ook het investeren in schone energiebronnen en -technologieën en het uitbreiden van de infrastructuur en technologie voor moderne energiediensten in ontwikkelingslanden. (SDG Nederland, 2022)

Verantwoordelijke en schone energie bij Kooi

Onze producten maken we duurzaam in de hele levensloop, van ruw materiaal tot afval en we zorgen voor toegang tot betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie voor iedereen. Niet alleen stimuleren we duurzaamheid in het productieproces maar ook maken we duurzame transportkeuzes.   

0U9A1310 11Zon

Sustainable Development Goals

Bekijk ook de andere SDG's waar wij een positieve bijdrage aan leveren!